ΡΕΠΟΡΤΑΖ NEWSBOMB.GR

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοψία Newsbomb.gr στο κλαμπ Lohan: Κανένας έλεγχος, διπλή είσοδος, συνωστισμός - Υγειονομική βόμβα

Αυτοψία Newsbomb.gr στο κλαμπ Lohan: Κανένας έλεγχος, διπλή είσοδος, συνωστισμός - Υγειονομική βόμβα

 Το κοινό αίσθημα προκαλούν οι εικόνες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Newsbomb.gr για την κατάσταση που επικρατεί σε ορισμένα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας - Εικόνες ντοκουμέντο από το κλαμπ Lohan.

Σε μία χρονική περίοδο που η μετάλλαξη «Όμικρον» είναι έτοιμη να... κυριαρχήσει στη χώρα μας και η κυβέρνηση παίρνει ολοένα και σκληρότερα μέτρα για εμβολιασμένους και μη, ορισμένοι επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων συνεχίζουν να προκαλούν και ταυτόχρονα να εξοργίζουν την κοινή γνώμη, με τις πρακτικές που ακολουθούν στα μαγαζιά τους.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα έφτασαν στο Newsbomb.gr δεκάδες καταγγελίες τόσο για το νυχτερινό κέντρο YTON, όσο και για το κλαμπ Lohan. Όλες οι καταγγελίες αφορούσαν τη μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων λειτουργίας των συγκεκριμένων νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, με αποτέλεσμα τον κίνδυνο ανεξέλεγκτης διασποράς κορονοϊού μεταξύ προσωπικού και πελατών.

Το Newsbomb.gr, πιστό στο μαχητικό ρεπορτάζ, θέλησε να κάνει αυτοψία στο κλαμπ Lohan, ώστε να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι όλα αυτά που έφταναν καθημερινά στα γραφεία μας.

Με το που πλησιάσαμε την είσοδο του κλαμπ, αντικρίσαμε εικόνες που παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες. Τι κι αν λίγες ώρες πριν ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει 6.667 νέα κρούσματα και 71 θανάτους συμπολιτών μας; Για να μπει κανείς στο εσωτερικό του μαγαζιού θα έπρεπε να περιμενει στιβαγμένος ανάμεσα σε εκατοντάδες άτομα, τη στιγμή που ελάχιστοι φορούσαν μάσκα και τα υγειονομικά μέτρα είχαν πάει περίπατο με το... καλησπέρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Για το Lohan, οι καταγγελίες εστιαζαν στο γεγονός πως η επιχείρηση ουσιαστικά λειτουργούσε με δύο εισόδους, κάτι που επιβεβαιώθηκε... πανηγυρικά, καθώς αφενός υπήρχε VIP είσοδος από το πλάι και αφετέρου οι «γνωστοί» των ανθρώπων που στέκονταν στην πόρτα περνούσαν ακόμα και από την κεντρική είσοδο, με ένα... νεύμα και χωρίς κανένα έλεγχο των πιστοποιητικών τους.

Με το που μπήκαμε στον εσωτερικό χώρο, το σκηνικό ήταν βγαλμένο από εποχή προ κορονοϊού. Εκατοντάδες νεαροί, με μέσο όρο ηλικίας τα 22 έτη, ήταν ο ένας πάνω στον άλλον, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Το πιο εξοργιστικό όλων; Σε τραπέζια των έξι ατόμων, μπορούσε να δει κανείς παρέες... 20(!) ατόμων.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Το μήνυμα ουδείς υπεράνω των νόμων και των κανόνων αποτροπής της εξάπλωσης της πανδημίας δεν φαίνεται να αγγίζει τους ιδιοκτήτες του Lohan, οι οποίοι -και με αποδείξεις πλέον- θέτουν καθημερινά σε κίνδυνο τις ζωές των εργαζόμενων και των πελατών του και ταυτόχρονα ξεφτιλίζουν την κυβερνητική πολιτική καθώς και την αυστηρότητα με την οποία φέρονται οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της ώστε να διασφαλίζουν την τήρηση όσων μέτρων προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη λειτουργία των νυχτερινών κέντρων.

Σε μια εποχή που ο διαχωρισμός των πολιτών σε εμβολιασμένους και μη τείνει να διχάσει την κοινωνία, σε μία εποχή που χιλιάδες συμπολίτες μας -μικρομεσαίοι επιχειρηματίες- πληρώνονουν πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ επειδή μπορεί να μπήκε στο μαγαζί τους ένας πολίτης χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, σε μια εποχή που εκατομμύρια πολίτες είναι αποκλεισμένοι από τα καταστήματα και τις δουλειές τους, ορισμένοι επιχειρηματίες συνεχίζουν να εμπαίζουν τους πάντες γύρω τους, με πρόσχημα τη διασκέδαση και ξεκάθαρο στόχο μονάχα το κέρδος τους.

Υπενθυμίζεται ότι το Newsbomb.gr έχει επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες επιβεβαίωσαν ότι έχουν λάβει γνώση για όσα έχουν καταγγελθεί αναφορικά με τα τεκταινόμενα σε ΥΤΟΝ και Lohan. Μάλιστα, υψηλόβαθμα στελέχη τόσο από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και από το υπουργείο Υγείας, διαβεβαίωσαν ότι οι έλεγχοι στα δύο μαγαζιά θα είναι πλέον ασφυκτικοί, ενώ έχει ήδη κινηθεί η διαδικασία της διερεύνησης των καταγγελιών από τις αρμόδιες αρχές. «Οι κυρώσεις θα είναι παραδειγματικές εφόσον επιβεβαιωθούν οι παραβάσεις των μέτρων που καθορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα», τόνισαν χαρακτηριστικά στο Newsbomb.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Κάλαντα με μάσκα παντού - Τι ισχύει από σήμερα για σούπερ μάρκετ, ΜΜΜ, εκδηλώσεις

Ο τζιχαντιστής των Πατησίων με τους πολλούς ρόλους και την «οικονομική άνεση»

Νίκος Οικονομόπουλος: Ο κορονοϊός με βρήκε δύσκολα – Η Θεία Κοινωνία είναι το φάρμακο των ανθρώπων