ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Νεαρός χτύπησε την μητέρα της συντρόφου του επειδή δεν τον άφησε να μπει στο σπίτι

Νεαρός κατηγορείται ότι χτύπησε την μητέρα της συντρόφου του
Νεαρός κατηγορείται ότι χτύπησε την μητέρα της συντρόφου του
Φωτογραφία αρχείου - Intime

Αποτέλεσμα του χτυπήματος ήταν η γυναίκα να υποστεί κάκωση κεφαλής και να μεταβεί στο Νοσοκομείο Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για την διερεύνηση της καταγγελίας που έκανε η μητέρα μίας ανήλικης στον Βόλο, ότι ο σύντροφος της κόρης της την χτύπησε με το κινητό τηλέφωνο στο κεφάλι όταν αρνήθηκε να του επιτρέψει την είσοδο στο σπίτι.

Η καταγγελία έγινε στην Αστυνομία από τη γυναίκα στα μέσα Νοεμβρίου, όταν ο 20χρονος φίλος της 16χρονης κόρης της πήγε στο σπίτι να την συναντήσει. Τότε η μητέρα του κοριτσιού δεν του επέτρεψε να εισέλθει στον χώρο και, όταν επιχείρησε να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία, ο νεαρός την χτύπησε με το κινητό τηλέφωνο στο κεφάλι.

Αποτέλεσμα του χτυπήματος ήταν η γυναίκα να υποστεί κάκωση κεφαλής και να μεταβεί στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ, μέσω της προκαταρκτικής έρευνας, εξετάζεται η κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Στο πλαίσιο της έρευνας, που ανατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου θα ληφθούν καταθέσεις από τη μητέρα-θύμα της επίθεσης, την κόρη της αλλά και ανωμοτί κατάθεση από τον 20χρονο φερόμενο ως δράστη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέτρα: Τι ισχύει από σήμερα για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, εστίαση, διασκέδαση και μουσική

Παγώνη στο Newsbomb.gr: Ποια είναι η κάλυψη κατά της Όμικρον μετά τη 2η δόση του εμβολίου

Survivor: Απασφάλισε ο Βαλάντης - Υπάρχει… φλερτ στο παιχνίδι (video)