ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στην Άρτα: Χειροπέδες στον πατέρα και τον θείο του 16χρονου

Συνελήφθη ο πατέρας του 16χρονου που σκότωσε τον θείο του κατά τη διάρκεια κυνηγιού στην Άρτα
Συνελήφθη ο πατέρας του 16χρονου που σκότωσε τον θείο του κατά τη διάρκεια κυνηγιού στην Άρτα
Pixabay

Ο 16χρονος κατά τη διάρκεια κυνηγιού στην Άρτα πυροβόλησε τον θείο του νομίζοντας ότι πρόκειται για θήραμα και όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί αυτοπυροβολήθηκε

Στον θρήνο έχει βυθιστεί η Άρτα για την οικογενειακή τραγωδία που συντελέστηκε το απόγευμα της Κυριακής κατά τη διάρκεια κυνηγιού αγριογούρουνου.

Στην περιοχή Μικρό Φράγμα στην Άρτα, η παρέα των 8 κυνηγών που αποτελούταν από συγγενείς, ξεκίνησε την αναζήτηση θηράματος, ωστόσο, τα πράγματα πήραν θλιβερή τροπή με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 33χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό ενός 16χρονου.

Ο 16χρονος πυροβόλησε τον θείο του νομίζοντας ότι πρόκειται για θήραμα και όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί αυτοπυροβολήθηκε, με συνέπεια να τραυματιστεί βαρύτατα και να βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Όπως μεταδίδει το epiruspost, μετά την τραγωδία, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα του 16χρονου καθώς και του θείου του, του άλλου αδελφού του πατέρα του. Ο πρώτος κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ο δεύτερος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας, καθώς ήταν δικό του το όπλο που χρησιμοποίησε ο ανήλικος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβολιασμένοι εργαζόμενοι: Τι ισχύει με rapid test και pcr για να γυρίσουν στη δουλειά

Κοινωνία Ώρα Mega: Εκτός εκπομπής η Ανθή Βούλγαρη

Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία: Αιφνίδιος θάνατος 27χρονου την ώρα που έπινε καφέ με την παρέα του