ΕΛΛΑΔΑ

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: «Θα ανατιναχτώ, θα μας σκοτώσω όλους» - Οι διάλογοι με την αστυνομία

Ομηρία Άγιος Παντελεήμονας διάλογοι
Διάλογοι - σοκ του Αιγύπτιου με τους αστυνομικούς

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις γύρω από την κακοποίηση που βίωνε η 31χρονη γυναίκα από τον πρώην σύντροφό της, την οποία κράτησε και όμηρο σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Την Τετάρτη (05/01) θα κριθεί η προφυλάκιση ή όχι του 34χρονου Αιγύπτιου που ξυλοκοπούσε άγρια την σύντροφό του και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook. Η ΕΡΤ, έδωσε στη δημοσιότητα τον διάλογο των αστυνομικών με τον δράστη την ώρα της διαπραγμάτευσης, τη στιγμή που απειλούσε να ανατινάξει ολόκληρη την πολυκατοικία.

  • 34χρονος: «Θα ανατιναχτώ, θα μας σκοτώσω όλους».
  • Αστυνομικοί: Άσε τον αναπτήρα.
  • 34χρονος: «Θα ανατινάξω όλη την πολυκατοικία, ό,τι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει, δεν με νοιάζει η ζωή μου, εγώ θα πάω στον Αλλάχ».
  • Αστυνομικοί: Είναι καλά η…;
  • 34χρονος: «Καλά είναι ακόμη, όταν με δείτε να κρατάω το κομμένο κεφάλι της στο χέρι θα καταλάβετε ότι είμαι άνδρας».

«Εισήλθαμε εντός από κοινού με την ΕΚΑΜ προλαβαίνοντας την πιθανή έκρηξη της φιάλης και καταφέραμε να δεσμεύσουμε τον δράστη. Κατά την σύλληψη του ο δράστης αντιστάθηκε σθεναρά χτυπώντας μας με τα χέρια και τα πόδια του» ανέφερε αστυνομικός.

Οι απειλές του δράστη όμως συνεχίστηκαν και μετά τη σύλληψη, καθώς φέρεται να φώναζε: «ξέρω ότι θα πάω φυλακή, αλλά όποτε και να βγω, σε 3-4 χρόνια θα βάλω βόμβα και θα πάρω κόσμο μαζί μου. Εσείς μπήκατε σπίτι μου, εγώ θα σας ανατινάξω», φέρεται να είπε ο 34χρονος.

Σε συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε στην ανακρίτρια, η 31χρονη είπε ότι «πίστευα πραγματικά ότι ήθελε να με σκοτώσει με ένα σουγιά που κρατούσε στον λαιμό μου». «Την ώρα εκείνη έλεγε μια προσευχή που λένε οι Μουσουλμάνοι πριν σφάξουν ζώο ή άνθρωπο. Ευτυχώς χτύπησε το κουδούνι και σταμάτησε».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχολεία: Επιστροφή 10/01 - Τρία self test για μαθητές, εκπαιδευτικούς - Τι ισχύει για κρούσματα

Κρούσματα σήμερα: «Μαύρο» ρεκόρ με 50.126 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 61 θάνατοι και 619 διασωληνωμένοι

Τι σημαίνει όταν το self test δείχνει μια αχνή γραμμή