ΕΛΛΑΔΑ

Τζώρτζης Μονογυιός: Η Ferrari 488 με την οποία «συνάντησε» τον θάνατο

Τζώρτζης Μονογυιός: Η Ferrari 488 με την οποία «συνάντησε» τον θάνατο
Η διαδικασία της επιτάχυνσης από στάση στα 100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 3 δευτερόλεπτα

To υπερ-αυτοκίνητο που τον οδήγησε στο θάνατο ήταν μια Ferrari 488

Αυτοκίνητο υψηλών επιδόσεων ήταν η Ferrari με την οποία οδηγήθηκε στο θάνατο ο Τζώρτζης Μονογυιός πέφτοντας με ταχύτητα στη διαχωριστική νησίδα της παραλιακής οδού.

Πρόκειται για την κατακόκκινη Ferrari 488 η οποία εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα χωρητικότητας 3,9 λίτρων η απόδοση του οποίου φτάνει τους 670 ίππους. Η διαδικασία της επιτάχυνσης από στάση στα 100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 3 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 330 χλμ./ώρα.

Τρία χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση της Ferrari 488 και ειδικότερα τον Μάρτιο του 2018, οι Ιταλοί αποκάλυψαν την αναβαθμισμένη εκδοχή του αυτοκινήτου την οποία και ονόμασαν «Pista».

«Η Ferrari την έφερε από τη Γερμανία με γερμανικές πινακίδες και θα την εκτελώνιζε. Είναι η 488 GTB. To συγκεκριμένο μοντέλο ήταν αυτό που λέμε πίστας. Ήταν ένα πειραγμένο μοντέλο που έφτανε 600 άλογα. Μιλάμε για έναν πύραυλο. Καινούργιο το αυτοκίνητο αυτό έχει 450.000 ευρώ. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ το πήρε μεταχειρισμένο, γύρω στις 280.000 ευρώ.

Επειδή τον ήξερα και είχε τύχει να βρεθούμε σε κοινές παρέες, ήταν ένα πολύ σεμνό παιδί. Πήγαινε πολύ καλά επιχειρηματικά στη Μύκονο. Παντρεύτηκε και έκανε δυο παιδάκια. Και την αδερφή του έχω γνωρίσει» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, στο Πρωινό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τροχαίο με Ferrari: «Ούτε που τον είδαμε – Ακούστηκε ένα μεγάλο μπαμ και μετά… φωτιά» (pics+vids)

Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχεται νέο ισχυρό κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια - Αναλυτική πρόγνωση

Κορβέτες: Γαλλικό pressing στον Παναγιωτόπουλο για τις Gowind – Τα έχουν όλα και… συμφέρουν!