ΕΛΛΑΔΑ

Παγώνη στο Newsbomb.gr: Στο χέρι μας να γιορτάσουμε το Πάσχα χωρίς κανέναν περιορισμό!

Παγώνη στο Newsbomb.gr: Στο χέρι μας να γιορτάσουμε το Πάσχα χωρίς κανέναν περιορισμό!
Το φετινό Πάσχα δεν θα θυμίζει σε τίποτα το περσινό
INTIME

Αισιόδοξη για το πως θα γιορτάσουμε το φετινό Πάσχα, ήταν η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

O αριθμός των κρουσμάτων μειώνεται την ώρα που οι ειδικοί διαφωνούν στην ερμηνεία του φαινομένου, κάποιοι βλέπουν ήδη φως στην άκρη του τούνελ θεωρώντας πιθανό να έχει φτάσει την κορυφή.

Να υπενθυμίσουμε πως χθες ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ, μικρή πτώση των κρουσμάτων αν και η μετάλλαξη Όμικρον συνεχίζει να επελαύνει και να προκαλεί προβλήματα, κυρίως στο σύστημα υγείας. Η πίεση έχει αυξηθεί, όπως φυσικά και η ανησυχία, καθώς οι νοσηλείες αυξάνονται, όπως και ο αριθμός των νεκρών και των διασωληνωμένων που ανακοινώνονται καθημερινά.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε στο Newsbomb.gr, για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, λέγοντας πως, «τα δύσκολα περιστατικά είναι της Δέλτα, αυτά είναι που δημιουργούν τα σοβαρά προβλήματα και τις επιπλοκές, όμως η Όμικρον είναι πολύ μεταδοτική, γι αυτό και έχει γεμίσει ο κόσμος. Πρέπει να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί και η τρίτη δόση. Δεν περιμέναμε να είναι τόσο μεταδοτική η Όμικρον».

Ωστόσο η κ. Παγώνη εκτίμησε πως το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό από το περσινό, διευκρινίζοντας ότι, «φέτος το Πάσχα θα γιορτάσουμε χωρίς περιορισμούς. Δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις προηγούμενες χρονιές. Θα είμαστε πιο ελεύθεροι να γιορτάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η λύση είναι στα χέρια μας και είναι ο εμβολιασμός, που θα μας φέρει πιο κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Τι έδειξαν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Survivor: Η μεγάλη επιστροφή - Μόνο ο Ντάνος μπορεί να τον νικήσει! (photos+video)

Νόβακ Τζόκοβιτς: Έκθετη η Αυστραλία – Πολιτικοί οι λόγοι για την ακύρωση της βίζας