ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Ανατροπή με τον θάνατο 30χρονου - Συνελήφθη άνδρας για την δολοφονία του

Ηράκλειο: Ανατροπή με τον θάνατο 30χρονου - Συνελήφθη άνδρας για την δολοφονία του

Ο 30χρονος από το Ιράκ είχε βρεθεί αιμόφυρτος στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στα Καμίνια και στη συνέχεια άφησε την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Την άκρη του νήματος στην υπόθεση θανάτου του 30χρονου στο Ηράκλειο που απασχόλησε τις Αρχές πριν από λίγα 24ωρα, βρήκαν οι αστυνομικοί φορώντας χειροπέδες σε έναν νεαρό άνδρα.

Ο 30χρονος από το Ιράκ είχε βρεθεί αιμόφυρτος στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στα Καμίνια και στη συνέχεια άφησε την τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, για την υπόθεση συνελήφθη σήμερα το πρωί ένας επίσης αλλοδαπός άνδρας από το Μαρόκο.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι ο φερόμενος ως δράστης που συνελήφθη για ανθρωποκτονία, ομολόγησε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου ότι κατάφερε χτυπήματα στον 30χρονο Ιρακινό. Ο αλλοδαπός συνελήφθη τελικά στην Ιεράπετρα, από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ηρακλείου μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους οι συνάδελφοί τους από το A’ Aστυνομικό Tμήμα Ηρακλείου οι οποίοι ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν την έρευνα για να πέσει φως στην υπόθεση του θανάτου του 30χρονου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία του Μονογυιού: «Ο Τζώρτζης απλά έφυγε, απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση»

ΕΥΑΘ: Αυτή είναι η επίσημη εξήγηση για τους απόκοσμους ήχους στη Θεσσαλονίκη

Ευρωβουλή: Nέα πρόεδρος η Ρομπέρτα Μετσόλα

Survivor Spoiler 18/1: Αποχωρεί και αλλάζουν τα δεδομένα (video)