ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστά σχολεία: Ούτε την Παρασκευή θα χτυπήσει το κουδούνι στην Αττική

Κλειστά σχολεία: Ούτε την Παρασκευή θα χτυπήσει το κουδούνι στην Αττική
Για την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, κλειστά θα μείνουν και αύριο τα σχολεία
INTIME

Κλειστά σχολεία: Οριστική η απόφαση της Περιφέρειας - Τι αποφασίστηκε στη σχετική σύσκεψη. 

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης είχε διαβούλευση με τους Δημάρχους της Αττικής, με τους οποίους αξιολογήθηκαν οι δυσκολίες που επικρατούν σε αρκετές περιοχές της Αττικής. Έτσι, συμφωνήθηκε ομόφωνα, ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν τίθεται ζήτημα πρόσβασης λόγω καιρικών συνθηκών, να μην πραγματοποιηθούν δια ζώσης μαθήματα στα σχολεία σε όλη την Αττική.

Η σχετική απόφαση ελήφθη με δεδομένο ότι εξακολουθούν να υφίστανται προβλήματα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών στο σύνολο των περιοχών της Αττικής, ενώ υπάρχουν σημαντικά ζητήματα μετακίνησης, τόσο των μαθητών, όσο και των εκπαιδευτικών, από και προς τα σχολεία.

Να σημειωθεί ότι η λειτουργία ή μη των βρεφονηπιακών σταθμών αποτελεί ευθύνη των δήμων οι οποίοι και θα ενημερώσουν άμεσα τους ενδιαφερόμενους. Κλειστοί πάντως θα παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών. Η απόφαση αυτή ελήφθη στο πλαίσιο ελέγχων των υποδομών (κτιρίων και προαυλίων χώρων), μετά τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε και την πόλη της Αθήνας.

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Παρασκευή 28/1, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά, μετά από απόφαση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Κλειστά τα σχολεία στη Χίο λόγω αυξημένων κρουσμάτων

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων