ΕΛΛΑΔΑ

Euroferry Olympia: Συνεχίζονται οι έρευνες μετά τον εντοπισμό και δεύτερου νεκρού στο πλοίο

Euroferry Olympia- Νεκρός
Βρέθηκε δεύτερος νεκρός στο πλοίο που παραδόθηκε στις φλόγες ανοιχτά της Κέρκυρας.
INTIME-ΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται από εξειδικευμένα συνεργεία και στελέχη της ΕΜΑΚ, οι έρευνες στο πλοίο «Euroferry Olympia» για τον εντοπισμό αγνοούμενων.

Η τραγωδία συνεχίζεται στο πλοίο «Euroferry Olympia», καθώς ακόμη ένας νεκρός άνδρας βρέθηκε από τα σωστικά συνεργεία το βράδυ της Τετάρτης. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε από άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων νεκρός σε χώρο στάθμευσης φορτηγών του πλοίου και συγκεκριμένα στο δεύτερο γκαράζ.

To Euroferry Olympia βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στο λιμάνι του Αστακού, όπου συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των εγκλωβισμένων. Ομάδες της ΕΜΑΚ καταβάλλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια, αναζητώντας επιζώντες στα γκαράζ του Euroferry Olympia. Η επιχείρηση των ανδρών της ΕΜΑΚ διεξάγεται μετ’ εμποδίων, εξαιτίας των εφιαλτικών συνθηκών που επικρατούν στο πλοίο.

Η τραγική εξέλιξη έρχεται μετά τις καταγγελίες των συγγενών των εγκλωβισμένων για καθυστέρηση στις έρευνες που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για όσους είχαν καταφέρει να επιζήσουν στα αμπάρια του φλεγόμενου πλοίου.

O πρώτος νεκρός

Υπενθυμίζεται ότι οι άνδρες της ΕΜΑΚ είχαν εντοπίσει την περασμένη Κυριακή άλλη μία απανθρακωμένη σορό μέσα στην καμπίνα ενός φορτηγού στο γκαράζ δύο του Euroferry Olympia.

Ο άνδρας, που βρέθηκε απανθρακωμένος στη θέση του οδηγού, ήταν ο 58χρονος Ευάγγελος Μαλεσιάδας, ένας από τους τρεις Έλληνες αγννοούμενους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη σορό αναγνώρισε ο γιος του άτυχου άνδρα, από τα τατουάζ που είχε στο σώμα του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Πώς βγήκα από το φλεγόμενο Euroferry Olympia» – Η συγκλονιστική περιγραφή του Λευκορώσου οδηγού

Euroferry Olympia στο λιμάνι του Αστακού: Στο πλοίο δεν υπάρχει πλέον φλόγα παρά μόνο πυκνοί καπνοί

Euroferry Olympia: Έξω από το λιμάνι του Αστακού το πλοίο (vid)

Euroferry Olympia: Βίντεο ντοκουμέντο από το εσωτερικό του φλεγόμενου πλοίου