ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Υποδιευθυντής σχολείου κυνήγησε πορτοφολά που μπήκε σε Γυμνάσιο

Θεσσαλονίκη: Υποδιευθυντής σχολείου κυνήγησε πορτοφολά που μπήκε σε Γυμνάσιο
ΙΝΤΙΜΕ

Ένα παράξενο περιστατικό με «πορτοφολά», που δεν δίστασε να μπει σε σχολείο για να κλέψει, απασχόλησε την Αστυνομία και τους εκπαιδευτικούς στη Θεσσαλονίκη.

Όλα έγιναν στις 14.40, μεσημέρι Τετάρτης, σε Γυμνάσιο του Ευόσμου. Εκεί ένας 46χρονος «τρύπωσε» στο σχολείο, έφτασε μέχρι το γραφείο των υποδιευθυντών και άρπαξε το πορτοφόλι ενός υποδιευθυντή. Το θύμα είδε τον 46χρονο να του παίρνει το πορτοφόλι και άρχισε να τρέχει πίσω του καλώντας τον δράστη να σταματήσει.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο υποδιευθυντής κυνήγησε τον «πορτοφολά» μέχρι την οδό Καραολή και Δημητρίου στον Εύοσμο. Η περιπέτεια έλαβε τέλος καθώς από το σημείο έτυχε να περνά ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος ακινητοποίησε με τη βοήθεια του υποδιευθυντή τον δράστη.

Ο αστυνομικός γνωστοποίησε στον 46χρονο την ιδιότητά του και στη συνέχεια ενημέρωσε τους συναδέλφους του για να φτάσουν στο σημείο και να του περάσουν χειροπέδες. Ο υποδιευθυντής βρήκε τελικά το πορτοφόλι του, το οποίο το πέταξε ο δράστης κατά τη διαφυγή του από το σχολείο.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr