ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Σε 62χρονο που είχε εξαφανιστεί ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στην περιοχή της Αφύτου

Χαλκιδική: Σε 62χρονο που είχε εξαφανιστεί ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στην περιοχή της Αφύτου
Ο άνδρας εντοπίστηκε σε βάθος έξι μέτρων.

Η σορός ενός 62χρονου, που είχαν χαθεί τα ίχνη του από την Κυριακής 13 Μαρτίου, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Αφύτου, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Η σορός που εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης, στη θαλάσσια περιοχή της Αφύτου ανήκει στον 62χρονο Ευθύμιο Βλαχόπουλο που είχαν χαθεί τα ίχνη του από το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαρτίου. Το άψυχο σώμα του άνδρα εντόπισαν δύο μέλη της ομάδας διάσωσης, που πραγματοποιούσαν έρευνα με το σκάφος τους στη θαλάσσια περιοχή της Αφύτου Χαλκιδικής. Ο άνδρας εντοπίστηκε σε βάθος έξι μέτρων.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτοκίνητό του 62χρονου είχε βρεθεί από αστυνομικούς, την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στην περιοχή της Αφύτου.

Σε ανακοίνωση της η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής αναφέρει:

«Bρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο 62χρονος αγνοούμενος! Δύο μέλη της ομάδας μας, που πραγματοποιούσαν έρευνα με το σκάφος τους στη θαλάσσια περιοχή της Αθυτου Χαλκιδικής, εντόπισαν τον αγνοούμενο στο βυθό, σε βάθος 6 μέτρων (περίπου).

Η σορός του ανασύρθηκε από το βυθό και βγήκε στη στεριά με την βοήθεια 2 δυτών, εκ των οποίων ο ένας είναι μέλος της Βάσης Ετοιμοτητας Κασσάνδρας. Στη συνέχεια ανέλαβαν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Εκ μέρους όλων των μελών της ομάδας μας, τα θερμά μας συλλυπητήρια σε οικογένεια και συγγενείς!».

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ στη Χαλκιδική: Εντοπίστηκε σορός άντρα στη θαλάσσια περιοχή της Αφύτου

Συναγερμός στην Χαλκιδική: Αγνοείται 62χρονος

Χαλκιδική: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του αγνοούμενου 62χρονου - Συνεχίζονται οι έρευνες