ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Υπονοούμενα από φίλο του Μάνου Δασκαλάκη για συνεργασία του με την αστυνομία

Πάτρα: Υπονοούμενα από φίλο του Μάνου Δασκαλάκη για συνεργασία του με την αστυνομία
Δεν έχουν τέλος τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Πάτρας.
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Πάτρα: «Ο Μάνος άλλαξε συμπεριφορά περίπου στα μέσα Μαρτίου», είπε φίλος του Μάνου Δασκαλάκη.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που έρχονται συνεχώς από τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Άνθρωποι που γνώριζαν το ζευγάρι και είχαν γνωρίσει τον Μάνο Δασκαλάκη και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, σπάνε τη σιωπή τους και μιλούν.

Φίλος του Μάνου Δασκαλάκη μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εξέφρασε τις υποψίες που έχει τόσο εκείνος όσο και άλλοι φίλοι του 30χρονου ότι υπήρξε συνεργασία του με τις αρχές.

«Ο Μάνος άλλαξε συμπεριφορά περίπου στα μέσα Μαρτίου και ενώ δεν ήθελε να μιλάει για τη Ρούλα, άρχισε να την υποστηρίζει με κάθε τρόπο. Σαφώς και είχαν επικοινωνία, σαφώς και κάποιες μέρες ήταν και στο σπίτι της διαρκώς, αλλά προς τα έξω δεν ήθελε να μιλάει. Ξαφνικά άρχισε να αλλάζει και να λέει παντού σχεδόν ότι “η Ρούλα είναι Αγία” , είπε.

Φίλος Μάνου: «Ήταν ξεκάθαρο πως συνεργαζόταν με την αστυνομία»

Άτομο το οποίο γνώριζε το ζευγάρι ανέφερε ότι: «Καταλάβαμε ότι κάτι συμβαίνει, ο Μάνος δεν είναι άνθρωπος που αλλάζει γνώμη και στάση. Αρχίσαμε έτσι σαν κουτσομπολιό να το συζητάμε μεταξύ μας και να λέμε ότι εδώ, κάτι συμβαίνει, κάτι γίνεται. Κάποιοι μάλιστα είπαν ότι ο Μάνος, έτσι όπως τον ξέρουμε, είναι πολύ πιθανό να συνεργάζεται, να το πούμε απλά, με την αστυνομία».

και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν τέτοιος ο τρόπος που άρχισε να προσεγγίζει τη Ρούλα, ειδικά μετά τη συνέντευξη που έδωσαν μαζί και προσέξτε το αυτό πολύ καλά, που για εμάς ήταν ξεκάθαρο ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για να βγάλουν και οι αρχές αυτό που έψαχναν που δε τους έδενε».

«Ήταν τέτοιος ο τρόπος που έλεγε και ξαναέλεγε ότι η Ρούλα είναι η καλύτερη μάνα, ότι δεν πιστεύει τίποτα, ότι βάζει το χέρι του στη φωτιά που εμείς λέγαμε ότι το κάνει για να της ρίξει στάχτη στα μάτια για να την πείσει ότι είναι μαζί της και να την κάνει να εκτεθεί και να κάνει το “λάθος”. Άλλωστε η Ρούλα έχει τόσο υπερβολική εξάρτηση από τον Μάνο που είμαστε σίγουροι ότι αν της πει, “μίλα ειλικρινά και εγώ θα είμαι μαζί σου” εκείνοι θα σπάσει και οι αρχές το ξέρουν αυτό πολύ καλά», κατέληξε ο φίλος του Μάνου Δασκαλάκη.

Διαβάστε επίσης:

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλάει λίγο πριν τον Κορυδαλλό: Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι πρώτες ώρες στον Κορυδαλλό – Κλαίει και φωνάζει – Το ειδικό σχέδιο των φυλακών