ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν θέλω να πέσει η κουκούλα» ζητούσε από τους αστυνομικούς

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν θέλω να πέσει η κουκούλα» ζητούσε από τους αστυνομικούς
Αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου λίγο πριν περάσει τις πόρτες των φυλακών Κορυδαλλού
Νίκος Χριστοφάκης

Αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου λίγο πριν περάσει τις πόρτες των φυλακών Κορυδαλλού

Ως ψυχρή και χωρίς συναίσθημα περιγράφουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου αστυνομικοί που ήταν μαζί της κατά τη διάρκεια των μεταγωγών της από τη ΓΑΔΑ στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων πριν τελικά να πάρει το δρόμο για τις φυλακές.

Όπως λένε χαρακτηριστικά στον Ελεύθερο Τύπο αστυνομικοί που μετείχαν σε αυτές τις επιχειρήσεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου το μοναδικό που την ενδιέφερε ειδικά κατά την πρώτη φορά που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ήταν να μην φανεί το πρόσωπό της.

«Βάλε μου την κουκούλα. Δεν θέλω να πέσει η κουκούλα. Έχει δημοσιογράφους εδώ; Μου πέταξε κάποιος κάτι;» ρωτούσε τους αστυνομικούς η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου σχολίασε στους αστυνομικούς και την απόφαση ανακριτή-εισαγγελέα να την προφυλακίσουν για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας λέγοντας «είναι άδικο αφού δεν υπάρχουν στοιχεία. Γιατί πάνε φυλακή εμένα, δεν μπορώ να το καταλάβω».

Αυτό που προκάλεσε, πάντως, εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν η αγωνία της Ρούλας Πισπιρίγκου για το τι μπορεί να πάρει μαζί της στις φυλάκες: «Μπορείς να μου πεις τι πράγματα επιτρέπεται να πάρω μαζί μου στη φυλακή; Μήπως ξέρεις τι μπορώ να έχω μαζί μου;».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν τον Κορυδαλλό: Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος

Σε νέες δηλώσεις για την υπόθεση της Πάτρας, την προφυλάκισή της αλλά και τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη προχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου λίγο πριν την μεταγωγή της στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς το βράδυ της Δευτέρας κρίθηκε προφυλακιστέα για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Μιλώντας στο STAR η Ρούλα Πισπιρίγκου εκφράζει μια πικρία για τον Μάνο Δασκαλάκη επιβεβαιώνοντας αρχικά τις πληροφορίες ότι δεν εκφράστηκε με αιχμές σε βάρος του κατά τη διάρκεια της απολογίας της.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου» προσθέτει, ωστόσο, η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον σύζυγό της.

Η 33χρονη κατηγορούμενη δηλώνει, επίσης, πως ήταν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινε σπίτι μετά την απολογία της έχοντας ήδη ξεσπάσει σε κλάματα και φωνές κατά τις πρώτες ώρες της κράτησής της.

«Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Θα αποδειχθεί η αλήθεια, δεν υπάρχουν στοιχεία» προσθέτει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» καταλήγει η Ρούλα Πισπιρίγκου στα πρώτα αποσπάσματα από τη συνέντευξή της στο STAR.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Κλειδί» στην υπόθεση ο θάνατος της Ίριδας και της σπιτονοικοκυράς -Πού στρέφονται οι έρευνες