ΕΛΛΑΔΑ

Νέες καταγγελίες για την Πισπιρίγκου: «Γλεντούσε πέρσι το Πάσχα ενώ η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο»

Νέες καταγγελίες για την Πισπιρίγκου: «Γλεντούσε πέρσι το Πάσχα ενώ η Τζωρτζίνα ήταν στο νοσοκομείο»
«Πέρσι το Πάσχα η Ρούλα έκανε τρικούβερτο γλέντι ενώ το παιδάκι ήταν στο νοσοκομείο», αναφέρει μάρτυρας μιλώντας στο STAR.
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Σύμφωνα με μαρτυρίες ενώ το παιδί νοσηλευόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου γιόρταζε το Πάσχα σαν να μην συμβαίνει τίποτα

Νέες αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου βλέπουν το φως στης δημοσιότητας και αφορούν τον περσινό Πάσχα όταν η μικρή Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ενώ το παιδί νοσηλευόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου γιόρταζε το Πάσχα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

«Πέρσι το Πάσχα η Ρούλα έκανε τρικούβερτο γλέντι ενώ το παιδάκι ήταν στο νοσοκομείο», αναφέρει μάρτυρας μιλώντας στο STAR.

«Εκεί που χόρευε και ήταν πάνω στην τρελή χαρά, την πήρανε τηλέφωνο να επιστρέψει στο νοσοκομείο και είπε «φτου σου ρε γαμ@@το, μου τη χάλασανε», πρόσθεσε η μάρτυρας προσθέτοντας πως δεν στεναχωρήθηκε για την κόρη της αλλά για το γλέντι που τη κόψανε.

«Πηγαίνανε οι ζεμπεκιές και το κλαρίνο κοπίδι» κατέληξε.

«Η Ρούλα είναι φορτισμένη, τη Δευτέρα θα γιόρταζε η Τζωρτζίνα», λέει η αδερφή της 33χρονης

Επισκεπτήριο στις φυλακές από την αδερφή και τη μητέρα της δέχθηκε το Μεγάλο Σάββατο η Ρούλα Πισπιρίγκου. Οι δύο γυναίκες πήγαν στην 33χρονη προσωπικά είδη, ρούχα και φωτογραφίες των παιδιών της, τις οποίες είχε ζητήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως είπε, η αδερφή της, Δήμητρα, παραμένει ψύχραιμη γιατί γνωρίζει την αλήθεια και παρακολουθεί τις εξελίξεις. Σύμφωνα με την ίδια, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται εν αναμονή του αιτήματος αποφυλάκισής της το οποίο θα καταθέσουν οι δικηγόροι της, όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Μάλιστα, μιλώντας στο Star, επεσήμανε ότι η αδερφή ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα η Τζωρτζίνα θα είχε τη γιορτή της. Όσον αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Αντίστροφη μέτρηση για να καταθέσει εκ νέου για τον θάνατο Μαλένας και Ίρίδας

Ραγδαίες αναμένεται να είναι το επόμενο διάστημα οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να κληθεί εκ νέου για κατάθεση στη ΓΑΔΑ με τους αστυνομικούς αυτή τη φορά να της θέτουν ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο άλλων παιδιών της που έφυγαν από τη ζωή σε σύντομο μεταξύ τους χρονικό διάστημα.

Αυτή τη φορά, η κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας, δεν θα αποφύγει τη «βάσανο» των ερωτήσεων από τους έμπειρους αστυνομικούς, σύμφωνα με την εφημερίδα Real News.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είχε κληθεί να καταθέσει στους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της διερεύνησης του θανάτου της Τζωρτζίνας καθώς οι αποκαλύψεις για τη θανατηφόρα χορήγηση της κεταμίνης οδήγησαν την 33χρονη κατευθείαν στο γραφείο της ανακρίτριας.

Τώρα όμως, η διαδικασία θα προχωρήσει με διαφορετικό τρόπο αφού όσο προχωρά η έρευνα για τους θανάτους των υπόλοιπων δυο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, τόσο πλησιάζει η ώρα που η 33χρονη θα περάσει ξανά την πύλη της ΓΑΔΑ.

Σχετικές ειδήσεις