ΕΛΛΑΔΑ

Μονεμβασιά: «Δεν θυμάμαι τίποτα για το περιστατικό» - Την Πέμπτη θα εξεταστεί από ψυχίατρο

Μονεμβασιά: «Δεν θυμάμαι τίποτα για το περιστατικό» - Την Πέμπτη θα εξεταστεί από ψυχίατρο
Intime News

Ολοκληρώθηκε η απολογία του 52χρονου από τη Μονεμβασιά που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή - Την Πέμπτη θα εξεταστεί από ψυχίατρο.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, o 52χρονος φέρεται να είπε στην απολογία του ότι: «δεν θυμάμαι τίποτα για το περιστατικό. Τη Μεγάλη Παρασκευή, άρχισα να έχω προβλήματα με τη μέση μου. Άρχισα θεραπεία με κορτιζόνη. Στην αρχή ένιωθα καλά. Δύο ημέρες πριν το περιστατικό ένιωσα περίεργα, ένιωσα ότι έσπαγε το μυαλό μου. Δεν μπορούσα να φερθώ φυσιολογικά. Δεν θυμάμαι τίποτα. Φίλοι μου είπαν ότι σε εστιατόριο που βρισκόμουν φερόμουν αλλοπρόσαλλα».

Σημειώνεται ότι ο 52χρονος κατά την μεταγωγή του στο δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης, του δεν έκανε δηλώσεις ούτε απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, είπε ότι θα ζητήσει να μην γίνει η απολογία και να διαταχθεί ψυχιατρική εξέταση, υποστηρίζοντας ότι ο πελάτης του δεν είναι σε θέση να συνεννοηθεί.

Επίσης, απέδωσε την κατάσταση του κατηγορούμενου, το μοιραίο βράδυ, στην υπερβολική ποσότητα κορτιζόνης που είχε λάβει με συνταγή, γιατί υπέφερε από τη μέση του.

Ο 52χρονος θα κρατηθεί στο Α.Τ. Ευρώτα και την Πέμπτη θα εξεταστεί από ψυχίατρο, ο οποίος θα κάνει την πραγματογνωμοσύνη και ακολούθως ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την τύχη του.

Διαβάστε επίσης:

Μονεμβασιά: Ο δράστης του φονικού αρνείται να περάσει ψυχιατρική και τοξοκολογική εξέταση

Μονεμβασιά: Τι έκανε ο 52χρονος πριν τη φονική πορεία - «45 λεπτά πριν μπήκε στο Ι.Χ. μου»