ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρό επεισόδιο στο Μενίδι

Αιματηρό επεισόδιο στο Μενίδι

Ένα αιματηρό επεισόδιο που στοίχισε τη ζωή ενός ανθρώπου σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 08:00 στο Μενίδι.

Ένας άνδρας, ο οποίος νωρίτερα είχε παρασύρει με το αυτοκίνητό του έναν αλλοδαπό, πυροβόλησε έναν Αλβανό και έναν Πακιστανό. Από τα πυρά έπεσε νεκρός ο Αλβανός, ενώ Πακιστανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πόδι.

Όλα ξεκίνησαν στην οδό Σεβαστουπόλεως 22, όταν ο οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητο του έναν αλλοδαπό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μάρτυρες του τροχαίου ήταν φίλοι του αλλοδαπού άνδρα, οι οποίοι επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του οδηγού. Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν ο οδηγός αποχώρησε από το σημείο... Ή έτσι τουλάχιστον νόμιζαν όλοι...

Γύρισε κρατώντας όπλο...

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο οδηγός του οχήματος θα επέστρεφε στον τόπο του εγκλήματος και αυτή τη φορά θα σκότωνε μπροστά στα μάτια των περαστικών έναν άνδρα.

Κρατώντας ένα πυροβόλο όπλο κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε εν ψυχρώ δύο αλλοδαπούς, αλβανικής και πακιστανικής καταγωγής. Από τα πυρά νεκρός έπεσε στο πάτωμα ο Αλβανός άνδρας, ενώ ο Πακιστανός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο πόδι στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο αλλοδαπός που παρασύρθηκε νωρίτερα από το αυτοκίνητο του δράστη της αιματηρής επίθεσης.