ΕΛΛΑΔΑ

Τράπερ και μπράβοι τραμπουκίζουν, πλακώνονται δημοσίως και κυκλοφορούν ελεύθεροι!

Τράπερ και μπράβοι τραμπουκίζουν, πλακώνονται δημοσίως και κυκλοφορούν ελεύθεροι!

Ένα σκηνικό που δεν είναι πρωτοφανές για τα δεδομένα της τραπ σκηνής, αλλά σίγουρα είναι απολύτως ντροπιαστικό για οτιδήποτε αντιπροσωπεύει η μουσική κάθε είδους, σημειώθηκε στη διάρκεια των MAD Video Music Awards.

Την ώρα που στη σκηνή βρισκόταν η Έλενα Παπαρίζου για να παραλάβει το βραβείο της καλύτερης μπαλάντας, ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα στους γνωστούς τράπερ Light και Snik και στα teams τους, που ενεπλάκησαν απίστευτης αγριότητας καταστάσεις με γροθιές, με καρέκλες να εκτοξεύονται δεξιά κι αριστερά με κόσμο να τραμπουκίζεται από διαφόρους μπράβους ή wannabe μπράβους και στο τέλος να μην συλλαμβάνεται κανείς! Όλα αυτά βέβαια καταγράφηκαν από αυτόπτες μάρτυρες που αντί για ένα μουσικό σόου βρέθηκαν να παρακολουθούν... αγώνα μποξ.

Καταγράφηκαν σε live μεταδόσεις στο facebook και στο instagram και κανείς δεν σκέφτηκε να καλέσει την αστυνομία για να συλληφθούν οι δράστες επ’ αυτοφώρω. Ήταν μάλιστα τέτοια η αγριότητα του σκηνικού, που η Έλενα Παπαρίζου και άλλοι προσκεκλημένοι φυγαδεύτηκαν από τους διοργανωτές για να μην τους πάρουν τα... σκάγια από όλους αυτούς τους νταήδες που πήγαν εκεί προετοιμασμένοι να κάνουν φασαρίες. Το φοβερό στην άθλια αυτή ιστορία είναι ότι οι συγκεκριμένοι τύποι ξανανέβηκαν στη σκηνή χωρίς να τους εμποδίζει κανένας, τραγούδησαν αυτά που τραγούδησαν, ξαναπλακώθηκαν στο ξύλο και στο τέλος της διοργάνωσης έγιναν απλά κάποιες δηλώσεις καταδίκης.

«Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται» και «αποκλείονται οι συγκεκριμένοι τράπερς από το διαγωνισμό» και διάφορα άλλα τέτοια νερόβραστα και ανούσια. Δηλαδή για να καταλάβουμε. Δύο ώρες κάποιοι τύποι είχαν μετατρέψει μια εκδήλωση σε ρίνγκ, το θέμα έπαιζε live σε όλα τα site και τις τηλεοράσεις της Ελλάδας, η αστυνομία δεν πήγε ποτέ και η εισαγγελία δεν άσκησε αυτεπάγγελτα διώξεις σε κανέναν παρά το γεγονός ότι τα πρόσωπά τους φαίνονται ολοκάθαρα και τα ονόματά τους είναι γνωστά.

Ακόμα χειρότερο; Από χθες μέχρι σήμερα το θέμα παίζει παντού όλη μέρα σε όλα τα media και ακόμα δεν έχει συγκινηθεί ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε η Αστυνομία. Οι ανεκδιήγητοι αυτοί τύποι θα είναι αραχτοί στα σπίτια τους και θα γελάνε έχοντας κάνει το… κομμάτι τους νομίζοντας ότι είναι untouchables. Mην μπούμε στη διαδικασία αν αυτό που έκαναν είναι ανήθικο, τι παράδειγμα δίνει στα νέα παιδιά που τους έχουν ως ινδάλματα κλπ. Ποινικά κολάσιμο και επιλήψιμο είναι ή δεν είναι; Υπάρχει κράτος ναι ή όχι; Κάποιοι από αυτούς έχουν συλληφθεί στο παρελθόν και ήταν φορτωμένοι με όπλα με σιδερογροθιές με μαχαίρια και ενεπλάκησαν μάλιστα και σε μαχαιρώματα. Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να συλληφθούν επιτόπου; Να γίνει πρώτα το κακό και μετά να μαζευόμαστε στα τηλεπαράθυρα να κλαίμε ομαδικά και να κάνουμε τηλεδίκες για το πώς φτάσαμε ως εδώ;