ΕΛΛΑΔΑ

Το συγκλονιστικό μήνυμα του διασώστη του ΕΚΑΒ που ξυλοκοπήθηκε

Το συγκλονιστικό μήνυμα του διασώστη του ΕΚΑΒ που ξυλοκοπήθηκε
«Εγώ πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε» τονίζει ο 42χρονος διασώστης 
Facebook

«Εγώ πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε» τονίζει ο 42χρονος διασώστης 

O διασώστης του ΕΚΑΒ που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στη Σαλαμίνα με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Εγώ πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε» τονίζει μεταξύ άλλων ο 42χρονος.

Ο Παναγιώτης Φούντας από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τονίζει:

«ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Ο άλλος πάει για ποτό και δεν γυρνάει ποτέ στην οικογένεια του.

Κάταγμα κρανίου στο πλάι του κεφαλιού, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα.

Και έτσι απλά εφυγεεεεε.

Εγώ πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε από θαύμα δεν έχω τις αναλογες κακώσεις.Μας χρέωσε με πολλαπλά κατάγματα με ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ με σπασμένα δόντια και αμέτρητο πόνο στην ψυχή.Δηλαδη ευτυχώς μετά τόσο ξύλο στο κεφάλι ευτυχώς δεν μας άφησε εγκεφάλικα νεκρούς.

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!!

Αλλιώς μετά από λίγο καιρό όλα ξεχνιούνται!!!!

Συγνώμη για τις φωτό απλά για να μην ξεχνιόμαστε!!!

ΥΓ: η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου η με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή.Αυτό μην το ξεχάσει κανεις ΠΟΤΕ».

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της 15ης Μαΐου στη Σαλαμίνα όταν πλήρωμα του ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση για βοήθεια. Όταν έφτασαν στο σημείο συνάντησαν δυο άνδρες με τον έναν να είναι μεθυσμένος και να αντιδρά επιθετικά στην προσέγγιση του διασώστη.

Ο 42χρονος δέχθηκε ισχυρλα χτυπήματα σε όλο του το σώμα, αλλά και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος στο έδαφος. Ο δράστης του περιστατικού τράπηκε σε φυγή ανενόχλητος.

Τότε το ΕΚΑΒ σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει τόνιζε:

«Αυτή η επίθεση έρχεται να προστεθεί στις συνεχιζόμενες επιθέσεις, προπηλακισμούς και απειλές σε συναδέλφους του ΕΚΑΒ. Είναι γνωστό ότι αποτελούμε θύματα απρόκλητων επιθέσεων κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας».