ΕΛΛΑΔΑ

Μαίρη Χρονοπούλου: Tραγουδά σε εστιατόριο της Αλεξανδρούπολης

Μαίρη Χρονοπούλου: Tραγουδά σε εστιατόριο της Αλεξανδρούπολης
Μετά τη συναυλία οι συμμετέχοντας δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής

Η συνάντηση με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη και η συναυλία για τον ένα χρόνο χωρίς τον Μίκη

Το βράδυ της Δευτέρας στο δημοτικό στάδιο Αλεξανδρούπολης «Φώτης Κοσμάς» η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία, η Μαίρη Χρονοπούλου και ο Άγγελος Θεοδωράκης, συναντήθηκαν σε μια «Νύχτα μαγικιά» για να ζωντανέψουν το έργο του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη ο οποίος εδώ και ένα χρόνο περίπου δεν είναι κοντά μας.

«Ελπίζω όλη η Θράκη να ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας και όλοι μαζί να τραγουδήσουμε βροντοφωνάζοντας, κοινό και καλλιτέχνες, για να μας ακούσει ο πατερούλης μου από ψηλά και να χαμογελά ευτυχισμένος», είχε πει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Μετά τη συναυλία οι συμμετέχοντας δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής. Στον προσωπικό λογαριασμό της Μαίρης Χρονοπούλου ανέβηκαν δύο βίντεο στα οποία η ηθοποιός έδειξε να απόλαυσε τη βραδιά για την οποία όπως είπε ήταν ιδιαίτερα ευτυχής. Στο βίντεο την ακούμε να σιγοτραγουδά το «Υπάρχει κάπου ένα παιδί μου εμένα περιμένει» σε μουσική του Κώστα Καπνίση και στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

https://www.instagram.com/p/Cfm9TfAo8Li

Στο άλλο βίντεο βλέπουμε τη Μαίρη Χρονοπούλου να συζητάει με τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη η οποία της λέει πόσο την είχε ξεχωρίσει από τις άλλες πρωταγωνίστριες της γενιάς της.

https://www.instagram.com/p/Cfm8HwvIslR

Δείτε τη Μαίρη Χρονοπούλου να ερμηνεύει το «Υπάρχει κάπου ένα παιδί»

Ροή Ειδήσεων