ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Πάτρα: Όλη η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη για τον θάνατο των 3 παιδιών του

Θρίλερ στην Πάτρα: Όλη η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη για τον θάνατο των 3 παιδιών του
Ο 30χρονος περιέγραψε τους θανάτους των τριών παιδιών του
INTIME NEWS / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ολόκληρη η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, όπως αυτός τα είπε στο τμήμα ανθρωποκτονιών στις 16 Ιουνίου.

Η υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα που έχει συγκλονίζει το πανελλήνιο έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, και μετά τη δημοσιοποίηση του πορίσματος Καλόγρηα-Καρακούκη, αναμένεται και η κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο δικηγόρος της 33χρονης, Όθωνας Παπαδόπουλος δήλωσε στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως θα χρειαστούν χρόνο για την κατάθεσή της, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ενδεχομένως μέχρι την Παρασκευή θα έχει καταθέσει.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έδωσε στο φως της δημοσιότητας ολόκληρη την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, όπως αυτός τα είπε στο τμήμα ανθρωποκτονιών στις 16 Ιουνίου.

Ο 30χρονος περιέγραψε τους θανάτους των τριών παιδιών του, αλλά και τη σχέση του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Εγώ να σας πω την αλήθεια είχα δεθεί από την αρχή περισσότερο με τη Τζωρτζίνα, γιατί όταν την κάναμε είχα περισσότερο χρόνο να περνάω μαζί της. Αντίθετα όταν αποκτήσαμε τη Μαλένα δούλευα περισσότερες ώρες και δεν την έζησα το ίδιο. Η Ρούλα κόλλησε λίγο περισσότερο με τη Μαλένα από τότε που γεννήθηκε, αφού εγώ είχα αυτό το άτυπο δέσιμο με τη Τζωρτζίνα που σας είπα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όλη η κατάθεση στο παρακάτω βίντεο: