ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Στην Αλβανία θα τελεστεί η κηδεία της 41χρονης

Η κηδεία της Ελεονώρας θα γίνει την Παρασκευή στην Αλβανία.
Η 41χρονη Ελεωνόρα.
flamis.gr

Ζάκυνθος: Η κηδεία της άτυχης 41χρονης θα γίνει την Παρασκευή στην Αλβανία.

Στην Αλβανία από όπου και καταγόταν θα μεταφερθεί η σορός της 41χρονης Ελεωνόρας, που έπεσε νεκρή από τα χέρια του 51χρονου συζύγου της το βράδυ της Κυριακής, έξω από το σπίτι τους στο Τσιλιβί της Ζακύνθου.

Η κηδεία της έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 5 Αυγούστου, με τους συγγενείς και τους φίλους της να θρηνούν για τον χαμό της.

Παράλληλα, εντός της ημέρας ο 51χρονος δράστης του φονικού, που χτύπησε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα των τριών παιδιών του, αναμένεται να φτάσει στο δικαστικό μέγαρο Ζακύνθου προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Αυτή είναι η 41χρονη που σκότωσε ο άνδρας της

Συγκλονίζει ο γιος του θύματος: «Φταίμε κι εμείς»

Συγκλονίζει ο γιος της άτυχης 41χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του συζύγου της στη Ζάκυνθο. «Ήταν η τέλεια μάνα, τα έκανε όλα για εμάς», είπε ο μεγαλύτερος γιος και αποκάλυψε ότι η μητέρα του φοβόταν πολύ.

«Φοβόταν, γυρνούσε στο σπίτι με τον φόβο. Η συμπεριφορά του χειροτέρευε με την πάροδο του χρόνου. Συνέβαινε για αρκετά χρόνια», τόνισε ο 19χρονος.

«Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα, ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε γενικά με τη μάνα μου. Έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα και εγώ δεν ήμουν εδώ. Τα έκανε όλα για εμάς. Μόνο για τα παιδιά της. Ήταν η τέλεια μάνα», είπε συγκλονισμένος ο γιος του ζευγαριού.

Σχετικές ειδήσεις