ΕΛΛΑΔΑ

Αγία Παρασκευή: Ο πατέρας του 17χρονου μιλά για την επίθεση στο παιδί του - «Ζαλιζόταν, έφτυνε αίμα»

Αγία Παρασκευή: Ο πατέρας του 17χρονου μιλά για την επίθεση στο παιδί του - «Ζαλιζόταν, έφτυνε αίμα»
Αγία Παρασκευή: Ο πατέρας του 17χρονου περιέγραψε την εικόνα του παιδιού μετά την επίθεση που δέχθηκε
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Αγία Παρασκευή: Ο πατέρας του 17χρονου περιέγραψε την εικόνα του παιδιού μετά την επίθεση που δέχθηκε

Για όσα έζησε ο 17χρονος γιος του που έπεσε θύμα επίθεσης στην Αγία Παρασκευή με τους δράστες να του αρπάζουν 5 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο μίλησε ο πατέρας του έφηβου.

Όπως είπε στην ΕΡΤ «το παιδί είχε πρησμένο το πρόσωπό του, έφτυνε αίμα και ζαλιζόταν». Όσον αφορά, δε, την κατάσταση της υγείας του 17χρονου πρόσθεσε ότι «αναρρώνουμε σιγά-σιγά. Από τα εγκεφαλικά τραύματα αναρρώνουμε, τα δόντια του τώρα πρέπει να τα φτιάξουμε».

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τον 17χρονο «όλα τα χτυπήματα στον 17χρονο ήταν από τον θώρα και επάνω».

«Το παιδί είχε λιποθυμήσει γιατί μέχρι να έρθει η αστυνομία ο άνθρωπος που τον έσωσε τον ρωτούσε τι συνέβη και δεν θυμόταν» πρόσθεσε ο πατέρας του νεαρού.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής με γρήγορες ενέργειες εξιχνίασαν την υπόθεση, συλλαμβάνοντας δύο άτομα και ταυτοποιώντας ακόμα δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νewsbomb, ήταν 22.35 της 4ης Αυγούστου όταν o 17χρονος περπατούσε μπροστά από βιβλιοπωλείο της οδού Χαλανδρίου στην Αγία Παρασκευή μαζί με δύο φίλους του.

Τότ ένα άγνωστο σε εκείνους όχημα, σκούρο τζιπ, τους πλησίασε και τους έκλεισε τον δρόμο. Από αυτό αποβιβάστηκαν τουλάχιστον πέντε άτομα (απ’ όσο πρόλαβε να δει ο 17χρονος) και άρχισαν να τον χτυπούν, ενώ παράλληλα τον έβριζαν. Το μόνο που πρόλαβε να δει, καθόσον μετά από λίγα δευτερόλεπτα λόγω των χτυπημάτων έχασε τις αισθήσεις του, ήταν πως ο ένας εξ αυτών τον χτυπούσε με ένα πλαστικό σφυρί και κάποιος άλλος με κλομπ με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Οι δράστες άρπαξαν το τσαντάκι του 17χρονου, μέσα στο οποίο υπήρχαν πέντε ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Από τα τραύματα που του κατάφεραν χρειάστηκε να μεταβεί άμεσα με τον πατέρα του στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου και εισήχθη απευθείας με κάκωση κεφαλής και ζάλη για τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων.

Σχετικές ειδήσεις