ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για τον 6χρονο από τη Βέροια - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Αγωνία για τον 6χρονο από τη Βέροια - Διασωληνωμένος σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ
To Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Intime News / Φωτογραφία αρχείου

Διασωληνωμένος σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου ο 6χρονος που διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ από το νοσοκομείο της Βέροιας

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται διασωληνωμένο το 6χρονο αγοράκι, το οποίο είχε διακομιστεί το απόγευμα της Τρίτης με εγκεφαλική αιμορραγία στο ΑΧΕΠΑ από το νοσοκομείο της Βέροιας.

Το αγοράκι υποβλήθηκε στο ΑΧΕΠΑ σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ενδοεγκεφαλικού αιματώματος και στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα μεταφέρθηκε στην Εντατική Παίδων του Ιπποκρατείου. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή.

Υπενθυμίζεται ότι για τη μεταφορά του ανήλικου στο νοσοκομείο χρειάστηκε η βοήθεια των Αρχών οι οποίοι δημιουργώντας «Γέφυρα ζωής» συνόδευσαν από τη Σίνδο μέχρι το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να φτάσει εγκαίρως το παιδάκι στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

O γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης Χρήστος Συμεωνίδης δημοσίευσε στο Facebook βίντεο από τη μεταφορά του 6χρονου στο νοσοκομείο, στέλνοντας τις ευχές του για ανάρρωση.

«Επείγουσα διακομιδή εξάχρονου απο Βέροια για ΑΧΕΠΑ!!! Μόνο περηφάνεια για τα παιδιά της ΕΛ.ΑΣ και πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους!!!! Υ.Γ. Νικολάκη γερά αγόρι μου!!! Όλα θα πάνε καλά με τις ευχές όλων μας!!!», έγραψε ο Χρήστος Συμεωνίδης.

Σχετικές ειδήσεις