ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Αυτός είναι ο 46χρονος εργολάβος που αγνοείται από την Κυριακή – Τα νέα στοιχεία στην υπόθεση

Ρόδος: Αυτός είναι ο 46χρονος εργολάβος που αγνοείται από την Κυριακή – Τα νέα στοιχεία στην υπόθεση
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Ρόδος: Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 46χρονου εργολάβου οικοδομών από το βράδυ της Κυριακής. Τα νέα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ. Πού τον είδαν τελευταία φορά, και τι υποπτεύονται οι Αρχές.

Αγωνία στη Ρόδο για την τύχη του 46χρονου άνδρα τον οποίο η οικογένειά του αναζητά από το βράδυ της Κυριακής (28/8). Ο αγνοούμενος είναι εργολάβος οικοδομών, πατέρας τριών παιδιών και μένει στο Φαληράκι. Η σύζυγός του και ο αδερφός του κίνησαν τις διαδικασίες για να ξεκινήσει η έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. έτσι ώστε να βρεθεί ο άνθρωπός τους.

Η ιστοσελίδα Dimokratiki αναφέρει πως ο άνθρωπος που αναζητείται είναι ο Τζάνη Τοπάλυ του Χαμίτη, υπήκοος Αλβανίας, έγγαμος και πατέρας τριών ανήλικων τέκνων. Τα ίχνη του έχουν χαθεί εδώ και αρκετά 24ωρα. Η επιχείρηση της έρευνας είναι σε εξέλιξη, με το αυτοκίνητό του να έχει βρεθεί το πρωί της Δευτέρας σε σημείο που υπέδειξε περίοικος.

Ο 46χρονος αγνοούμενος στη ΡόδοDimokratiki.gr

Η έρευνα από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, έδειξε πως το κινητό του Τζάνη Τοπάλυ «σίγησε» το βράδυ της Κυριακής. Την ίδια χρονική στιγμή, δηλαδή, που χάθηκαν και τα ίχνη του. Ωστόσο, όπως κατέθεσε σερβιτόρος σε εστιατόριο στο Φαληράκι, ο 46χρονος δείπνησε με δύο ομοεθνείς του και ένα παιδί ηλικίας 10 ετών το μεσημέρι της Δευτέρας. Επίσης ένας στρατιώτης κατέθεσε πως τον είδε στο ίδιο σημείο την ίδια ημέρα και ώρα.

Αυτό που έχει προκαλέσει εντύπωση στις Αρχές, είναι πως ο 46χρονος το πρωί της Δευτέρας είχε ραντεβού με ξενοδόχο ο οποίος επρόκειτο να του καταβάλει 30.000 ευρώ για εργασίες που είχε κάνει, όμως, δεν έδωσε το «παρών» στη συνάντηση. Το προηγούμενο βράδυ, ο Τζάνη Τοπάλυ φέρεται να είχε ραντεβού με άλλον ξενοδόχο με τον οποίο συμφώνησε για την καταβολή οφειλών από άλλο έργο, ωστόσο κι αυτός ενημέρωσε τις Αρχές ότι το ραντεβού τους ακυρώθηκε.

Την οικογένεια, τη σύζυγο και τον αδελφό του 46χρονου, εκπροσωπεί ο δικηγόρος Μηνάς Τσέρκης ο οποίος ενημέρωσε την Εισαγγελέα Υπηρεσίας, τον διευθυντή της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου και αξιωματικούς υπηρεσίας στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και στο ΑΤ Αραγγέλου για την εξαφάνιση. Έτσι ξεκίνησε η διαδικασία της έρευνας, με τον έλεγχο των καμερών στα σημεία όπου εθεάθη ο Τζάνη Τοπάλυ να μην έχει κάποιο αποτέλεσμα. Παράλληλα, η Αστυνομία έχει ελέγξει όλες τις πύλες εξόδου από το νησί (λιμάνια και αεροδρόμιο), χωρίς ωστόσο να υπάρξει και από εκεί κάποιο σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση.