ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τσαμπατζήδες λεωφορείου βιαιοπράγησαν κατά του οδηγού

Πάτρα: Τσαμπατζήδες λεωφορείου βιαιοπράγησαν κατά του οδηγού
Μέχρι ο οδηγός να προλάβει να αντιδράσει και να καλέσει τις Αρχές, οι Ρομά είχαν εξαφανισθεί

Ο ίδιος ο οδηγός στην καταγγελία που έκανε στη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ, ανέφερε πως οι Ρομά αρνήθηκαν να πληρώσουν το κόμιστρο της διαδρομής με αποτέλεσμα να του ορμίσουν χτυπώντας τον και πετώντας του ένα ποτήρι με καφέ στο κεφάλι

Οδηγός λεωφορείου αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας (γραμμή Νο 1) κατά τη διάρκεια δρομολογίου του δέχθηκε επίθεση από ομάδα Ρομά, ενώ εκτός από τον ξυλοδαρμό τού πέταξαν και ένα ποτήρι με καφέ.

Ο ίδιος ο οδηγός στην καταγγελία που έκανε στη Διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ, ανέφερε πως οι Ρομά αρνήθηκαν να πληρώσουν το κόμιστρο της διαδρομής με αποτέλεσμα να του ορμίσουν χτυπώντας τον και πετώντας του ένα ποτήρι με καφέ στο κεφάλι.

Ο Γιάννης Ρήγας, πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, τόνισε πως ο οδηγός τούς παρακάλεσε να κατέβουν από το όχημα και τότε εκείνοι τον χτύπησαν στο πρόσωπο ενώ ένας του πέταξε στο πρόσωπο το ποτήρι με τον καφέ που κρατούσε! Μέχρι ο οδηγός να προλάβει να αντιδράσει και να καλέσει τις Αρχές, οι Ρομά είχαν εξαφανισθεί. «Είναι γεγονός ότι η παραβατικότητα της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας έχει αυξηθεί. Όχι από όλους, αλλά από συγκεκριμένα άτομα τα οποία γνωρίζει η Αστυνομία το πώς κινούνται» δήλωσε στην «Πελοπόννησο» ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλούνται επεισόδια με πρωταγωνιστές Ρομά στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων. Όμως το προχθεσινό κρίνεται ως το πλέον σοβαρό!

Ο κ. Ρήγας έδωσε στην «Πελοπόννησο» διευκρινίσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σε άλλο σημείο της πόλης (Πλ. Μαρούδα) έγινε ο τραυματισμός της γυναίκας – επιβάτιδος σε λεωφορείο της γραμμής. «Ο οδηγός του λεωφορείου πάτησε φρένο επειδή ακριβώς μπροστά του πέρασε κάποιος ώστε να μην τον χτυπήσει. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο και η γυναίκα έπεσε μέσα στο λεωφορείο και είχε ελαφρύ τραυματισμό» τόνισε ο κ. Ρήγας. Να υπενθυμίσουμε ότι επί τόπου είχε βρεθεί δικυκλιστής του ΕΚΑΒ ο οποίος έδωσε τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη επιβάτιδα.

Σχετικές Ειδήσεις:

Πάτρα: Διάρρηξη με λεία χιλιάδες δολάρια και ευρώ – Άρπαξαν μετρητά και κοσμήματα αξίας

Το 2025 έτοιμος ο νέος δρόμος Πατρών-Πύργου - Μειώνεται κατά 40 λεπτά το ταξίδι από την Αθήνα

Πάτρα: Πώς πατέρας παγίδευσε παιδόφιλο που παρενοχλούσε την κόρη του - Ήταν γείτονας της οικογένειας