ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ξεσπά η μητέρα του 44χρονου Μάριου που δολοφονήθηκε σε κατάστημα ψιλικών

Θεσσαλονίκη: Ξεσπά η μητέρα του 44χρονου Μάριου που δολοφονήθηκε σε κατάστημα ψιλικών

Ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σε 27χρονο, κατηγορούμενο για τη φονική ληστεία σε βάρος του 44χρονου υπαλλήλου σε κατάστημα ψιλικών, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Η μητέρα του 44χρονου Μάριου, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2021, ξέσπασε στο Mega λέγοντας πως ο γιος της ήταν το στήριγμά της.

Ισόβια είναι η ποινή για τον 28χρονο κατηγορούμενο για τον φόνο του Μάριου, ενώ το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 2 μηνών στον 36χρονο συγκατηγορούμενό του, που κατηγορείτο ότι κρατούσε «τσίλιες» έξω από το κατάστημα.

«Ο πόνος ο δικός μου είναι πάρα πολύ μεγάλος. Μόλις μπήκαν αυτοί οι δύο, οι δολοφόνοι, εγώ έτρεμα ολόκληρη, δεν μπορούσα να κάτσω στην καρέκλα. Τι να το κάνω, πείτε μου, τι να το κάνω, που έβαλαν ισόβια τον έναν και σε λίγα χρόνια θα είναι έξω, και ο άλλος αφέθηκε ήδη ελεύθερος;», είπε Τούλα Βασακάρη.

Η ίδια ξέσπασε στο Mega, λέγοντας πως ο δολοφόνος του γιου της αφέθηκε ελεύθερος γιατί σπουδάζει.

«Αν όλα τα παιδιά που πάνε πανεπιστήμιο και σπουδάζουν, τότε εντάξει, ας βγει ο καθένας από αυτά τα παιδιά στον δρόμο να σκοτώνουν και να τους αφήνουν ελεύθερους. Είναι πολύ μεγάλη αδικία. Το δικό μου το παιδί δούλευε πρωί, αλλά πήγαινε βράδυ για να πάρει τα πέντε ευρώ παραπάνω», δήλωσε.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Σχετικές ειδήσεις