ΕΛΛΑΔΑ

Η στιγμή που αστυνομικοί πήγαν να «τσακώσουν» τον πατέρα που βίαζε την ανήλικη κόρη του

Η στιγμή που αστυνομικοί πήγαν να «τσακώσουν» τον πατέρα που βίαζε την ανήλικη κόρη του
Debater.gr

«Είχαν μαζί τους και σκυλιά»

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το περιστατικό όπου ένας πατέρας βίαζε για πέντε χρόνια την ανήλικη κόρη του και ξυλοκοπούσε καθημερινά τη γυναίκα του σε διαμέρισμα στην Αθήνα.

Το συμβάν της φρίκης έγινε γνωστό αφότου η γυναίκα δεν άντεξε τη βία που ζούσε από τον 41χρονο σύζυγό της με καταγωγή από το Μπαγκλαντές και αποφάσισε να μιλήσει τελικά και να κάνει καταγγελία στην αστυνομία.

Το κοριτσάκι “έσπασε” μετά την καταγγελία της μητέρας της και αποφάσισε να μιλήσει για τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του πατέρα της, για πέντε χρόνια από την ηλικία των 7 ετών.

Ο 41χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ το βράδυ της Πέμπτης 29 Σεπτεμβρίου περίπου στις 23:30 και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, βιασμό, απειλή, γενετήσια πράξη σε ανήλικο, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Μιλώντας στο DEBATER κάτοικος της περιοχής, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της φρίκης στο κέντρο της Αθήνας, περιέγραψε τη στιγμή που οι αστυνομικοί πήγαν να συλλάβουν τον 41χρονο.

“Ξαφνικά έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και μπήκαν στο εσωτερικό της πολυκατοικίας. Είχαν μαζί τους και σκυλιά, έκατσαν για μισή ώρα και στη συνέχεια αποχώρησαν. Δεν ήταν αστυνομικά ντυμένοι. Χτυπούσαν τα κουδούνια. Μπήκαν μέσα. Δεν ήταν εκεί αυτός… Ως γιαγιά που έχει παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα. Σοκάρομαι με την είδηση αυτή. Γίνονται πολλά εδώ δυστυχώς και βλέπω μια αδιαφορία από γείτονες…“, είπε χαρακτηριστικά για την αστυνομική επιχείρηση στην Αθήνα.

Πηγή: Debater.gr