ΕΛΛΑΔΑ

Αίγινα: Βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της ξενοδόχου και του γιου της

Αίγινα: Βίντεο-ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό της ξενοδόχου και του γιου της

Στη δημοσιότητα νέο βίντεο που καταγράφει την ώρα της επίθεσης στην 67χρονη ξενοδόχο και τον γιο της στην Αίγινα

Νέο βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα από τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε 67χρονη ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου και ο γιος της στην Αίγινα.

Σε βίντεο που πρόβαλε το MEGA το οποίο δείχνει ακριβώς τη στιγμή της επίθεσης στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου στην Αίγινα.

Από τις κάμερες του ξενοδοχείου καταγράφονται οι κινήσεις των δραστών.

Δύο άνδρες εμφανίζονται στο πάρκινγκ, ενώ φαίνονται να φορούν προστατευτικές μάσκες για τον κορονοϊό καθώς και καπέλα κρύβοντας τα χαρακτηριστικά τους θέλοντας να μην κινήσουν υποψίες.

Οι δύο γεροδεμένοι άνδρες έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με την γυναίκα και τον γιο της, ενώ μπροστά στο περιστατικό είναι και ο 4χρονος εγγονός της γυναίκας.

Οι δράστες τους αιφνιδιάζουν, καθώς ο ένας φαίνεται να χτυπά τον γιο και σχεδόν την ίδια στιγμή ο άλλος ρίχνει μία μπουνιά στη γυναίκα η οποία πέφτει κάτω χάνοντας τις αισθήσεις της.

«Ρωτάει ο γιος μου τι ακριβώς θέλετε και λέει ο άσπρος «πού είναι η θάλασσα» και σηκώνει ο γιος μου το χέρι και δεν προλαβαίνει να του πει «από εκεί» και αυτός τον χτυπάει. Έρχεται ο μαύρος με τα ρούχα και χτυπάει εμένα εδώ. Χτυπάει τον γιο μου πέφτει κάτω. Πέφτει το μωρό κάτω εδώ, είναι ο εγγονός μου 4 ετών», σύμφωνα με όσα περιγράφει η 67χρονη, θύμα της επίθεσης.

Ο γιος της γυναίκας πέφτει επάνω στο παιδί του, το οποίο σηκώνεται και αρχίζει να κλαίει ουρλιάζοντας από το σοκ καθώς βλέπει τη γιαγιά του να βρίσκεται αναίσθητη κάτω μέσα στα αίματα.

Ο άνδρας ξανα σηκώνεται και παρόλο που δέχεται πολλά χτυπήματα από τους δύο άνδρες καλεί σε βοήθεια με τους δράστες τελικά να φεύγουν από το σημείο τρέχοντας.

Σήμερα Δευτέρα το πρωί οι τέσσερις κατηγορούμενοι, συμπεριλαμβανομένου του φερόμενου ως ηθικό αυτουργό, οδηγήθηκαν στον ανακριτή Πειραιά προκειμένου να απολογηθούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι τρεις βασικοί κατηγορούμενοι φέρονται να «δίνουν» ο ένας τον άλλο, χωρίς όμως, να κατονομάζουν τον ιδιοκτήτη κλαμπ που φέρεται να έδωσε την εντολή για τον διπλό ξυλοδαρμό εξαιτίας των καταγγελιών για ηχορύπανση από πλευράς της 67χρονης.

«Το 2015 διαπίστωσα ότι χρωστούσα 150.000 ευρώ σε πολλές Δημόσιες Υπηρεσίες παρόλο που είχα δώσει χρήματα στην εν λόγω λογίστρια για την εξόφλησή τους. Για να μην τσακωθώ με την μαζί της αποφάσισα απλά να αλλάξω λογιστή. Και τότε ξεκίνησαν όλα. Δεχόμουν συνεχώς καταγγελίες.

Τότε διαπίστωσα ότι η 67χρονη έκανε ονομαστικές καταγγελίες εναντίον μου για ηχορύπανση από το κατάστημά μου. Για τον ξυλοδαρμό της 67χρονης ενημερώθηκα πρόσφατα. Ουδέποτε όμως έβαλα κάποιον να της κάνει κακό. Μπορεί η αντιδικία μας να ήταν χρόνια, αλλά δεν θα έφτανα σε αυτό το σημείο», κατέθεσε ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού μαγαζιού που κατηγορείται ότι έδωσε την εντολή για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας και του γιου της.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους οι άνδρες που επιτέθηκαν στην 67χρονη και τον γιο της καθώς και το τρίτο άτομο που είχε πάει να ελέγξει τον χώρο το πρωί της ίδιας ημέρας: «πήγαμε να ρίξουμε δύο – τρία χαστούκια και να φύγουμε».

Τα θύματα κάνουν λόγο για ξεκάθαρη απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τους με την 67χρονη να καταλήγει στο νοσοκομείο λόγω των χτυπημάτων που δέχτηκε, ενώ στην εντατική όπου χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες σε καταστολή υπέστη δύο καρδιακές ανακοπές.

«Ενώ ήμουν κάτω με χτύπαγαν, ενώ ήμουν κάτω. Δεν ξανασηκώθηκα. Εγώ ξύπνησα μετά στο Αττικόν» δηλώνει η γυναίκα.

Αυτά τα βίντεο ήταν που οδήγησαν τους αστυνομικούς στην ταυτοποίηση των δραστών με τα τατουάζ τους να τους… προδίδουν, αναφέρει το MEGA.

Ειδικά αυτό που απεικονίζει τον Μίκυ Μάους, το οποίο μάλιστα, τράβηξε την προσοχή στο 4χρονο αγοράκι που ήταν μάρτυρας του ξυλοδαρμού και το αποκάλυψε στη συνέχεια στον πατέρα του.

«Τα τατουάζ τους ήταν χαρακτηριστικά. Από όσο θυμάμαι ο γιος μου τα χαρακτήρισε σαν Mickey Mouse» λέει το δεύτερο θύμα της επίθεσης.

Ο δράστης με το τατουάζ του Μίκυ μάλιστα μπήκε στη διαδικασία να ζητήσει εκείνο το μεσημέρι και δωμάτιο από την 67χρονη όμως, έπεσε πάνω σε πολυκοσμία στην ώρα των αφίξεων.

«Αυτός πίστευε ότι θα μας έβρισκε μόνους μας εκεί για να μας εκτελούσαν εκεί, αλλά είχε κόσμο το ξενοδοχείο» αναφέρει η 67χρονη.

Οι δύο άνδρες είναι γνωστοί στις αρχές καθώς στο παρελθόν έχουν κατηγορηθεί ο ένας για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ο άλλος για ξυλοδαρμό.

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης - «Θα σοκαριστούμε από το ποιοι εμπλέκονται»

Μάτι: Κατέληξε άλλη μία εγκαυματίας - 104 τα θύματα από τη φονική πυρκαγιά

Μεσσηνία: Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό 87χρονης Ελβετίδας - Διαλύθηκε το αυτοκίνητο (pics)