ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Ποινική δίωξη για κακούργημα σε βάρος του 35χρονου

Κως: Ποινική δίωξη για κακούργημα σε βάρος του 35χρονου
aegeanews.gr

Κως: Ο 35χρονος δηλώνει μετανιωμένος και ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης

Όπως αναφέρει το aegeanews.gr, σε βάρος 35χρονου που συνελήφθη στην Κω ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, καθώς κατηγορείται ότι προέβη σε άσεμνες πράξεις σε τρεις ανήλικες, ενώ τη μία εξ αυτών αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ο 35χρονος κρατείται προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 12 Νοεμβρίου οπότε και ο 35χρονος μετέβη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου βρίσκονταν και οι δύο 14χρονες και η 13χρονη κοπέλα, καθώς συμμετείχαν στο πάρτι του σχολείου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος κάποια στιγμή φέρεται να προέβη σε ασελγείς χειρονομίες-πράξεις προσβάλλοντας την τιμή τριών ανήλικων κοριτσιών.

Τότε η 13χρονη κοπέλα βγήκε από το κατάστημα με σκοπό να καταγγείλει το περιστατικό, όμως την ακολούθησε ο 35χρονος ο οποίος την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητό του και εκεί αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Η ανήλικη κοπέλα κατάφερε να βγει από το όχημα και να καταγγείλει τα όσα βίωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, οι οποίοι και συνέλαβαν τον 35χρονο.

Σε βάρος του συλληφθέντα, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων και επιχείρηση εξαναγκασμού σε γενετήσιες πράξεις (βιασμό) και με αυτήν οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Σημειώνεται ότι, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νοτίου Αιγαίου διενεργούνται συχνοί έλεγχοι στα κέντρα διασκέδασης και στα λοιπά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με στόχο την εφαρμογή της συναφούς με τη λειτουργία τους νομοθεσίας, την τήρηση των διατάξεων του αντικαπνιστικού Νόμου και τη προστασία των ανηλίκων από τους κινδύνους της νυχτερινής διασκέδασης, οι όποιοι εντατικοποιούνται.

Σε κατάσταση μέθης βρισκόταν ο 35χρονος που ασέλγησε κατά ανήλικης σε πάρτι Γυμνασίου

Μετανιωμένος δηλώνει ο 35χρονος από την Κω ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού ανήλικης σε χοροεσπερίδα Γυμνασίου.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του 35χρονου, ο εντολέας του δηλώνει μετανιωμένος για το περιστατικό και δεν αποδέχεται τις κατηγορίες: «Αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε απόπειρα βιασμού και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο….Ίσως πραγματική διάσταση εντάσσεται στην προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων, στην πλημμεληματικής της διάσταση», είπε συγκεκριμένα ο κ. Γιάννης Γλύκας.

Μάλιστα ο δικηγόρος συνέχισε λέγοντας ότι ο 35χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ: «Είναι σίγουρο ότι λειτούργησε στα πλαίσια μιας υπαίτιας μέθης, που πρέπει να συνεκτιμηθεί για την τύχη του ανθρώπου που είναι πλήρως μετανιωμένος».

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που γονείς και συμμαθητές της 13χρονης ακινητοποιούν τον 35χρονο

Στο μεταξύ ένα βίντεο ντοκουμέντο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega από το όσα έγινα το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 35χρονος κατηγορούμενος επιχείρησε να ξεφύγει, ωστόσο εξαγριωμένοι γονείς τον κυνηγούν. Επικρατεί πανζουρλισμός στο σημείο, με τους θαμώνες του μαγαζιού να τρέχουν πίσω από τον 35χρονο άνδρα.

Ένας από αυτούς τον προλαβαίνει, τον ρίχνει κάτω, τον χαστουκίζει και τον σέρνει στο έδαφος. «Κάτσε κάτω, κάτω. Κάτσε κάτω ρε. Κάτσε κάτω», του φωνάζει.

Ένας ακόμη πατέρας τον προσεγγίζει και του ζητά τον λόγο που αποπειράθηκε νωρίτερα να παρενοχλήσει ένα 13χρονο κορίτσι. «Δεν έκανα τίποτα», λέει ο 35χρονος.

Γύρω του συγκεντρώνονται κι άλλοι γονείς αλλά και μαθητές. Τον κρατούν ακινητοποιημένο μέχρι να φτάσει το περιπολικό.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Διαβάστε επίσης:

Κως: Tι υποστηρίζει ο 35χρονος που ασέλγησε σε μαθήτρια Γυμνασίου

Κως: Στο μικροσκόπιο 35χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 13χρονη

Κως: Παιδόφιλος σε χοροεσπερίδα Γυμνασίου προσπάθησε να βιάσει 13χρονη