ΕΛΛΑΔΑ

Κως: Tι υποστηρίζει ο 35χρονος που ασέλγησε σε μαθήτρια Γυμνασίου

Κως: Tι υποστηρίζει ο 35χρονος που ασέλγησε σε μαθήτρια Γυμνασίου

Σε κατάσταση μέθης βρισκόταν ο 35χρονος που ασέλγησε κατά ανήλικης σε πάρτι Γυμνασίου, όπως αναφέρει ο δικηγόρος του

Μετανιωμένος δηλώνει ο 35χρονος από την Κω ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού ανήλικης σε χοροεσπερίδα Γυμνασίου.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του 35χρονου στο MEGA, ο εντολέας του δηλώνει μετανιωμένος για το περιστατικό και δεν αποδέχεται τις κατηγορίες: «Αρνείται κατηγορηματικά οποαιαδήποτε απόπειρα βιασμού και γεννετήσιες πράξεις με ανήλικο....Ίσως πραγματική διάσταση εντάσσεται στην προσβολή της γεννετήσιας αξιπρέπειας ανηλίκων, στην πλημμεληματικής της διάσταση», είπε συγκεκριμένα ο κ. Γιάννης Γλύκας

Μάλιστα ο δικηγόρος σύνεχισε λέγοντας ότι ο 35χρονος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ: «Είναι σίγουρο ότι λειτούργησε στα πλαίσια μιας υπαίτιας μέθης, που πρέπει να συνεκτιμηθεί για την τύχη του ανθρώπου που είναι πλήρως μετανιωμένος».

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος αναμένεται αύριο Τετάρτη να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Κως: Στο μικροσκόπιο 35χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 13χρονη

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται ο 35χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Κω για απόπειρα βιασμού σε βάρος 13χρονου κοριτσιού, υπήκοο Τουρκίας.

Και αυτό διότι γίνεται έρευνα, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, για να διαπιστωθεί εάν ο 35χρονος είχε επιτεθεί ή όχι και σε άλλες ανήλικες κατά το παρελθόν.

Η 13χρονη βρισκόταν μαζί με τις συμμαθήτριές της σε γνωστό μπαρ του νησιού που βρίσκεται στην παραλία της πόλης. Στο κατάστημα γινόταν χοροεσπερίδα μαθητών Γυμνασίου και έτσι υπήρχαν στο εσωτερικό του δεκάδες παιδιά. Η 13χρονη ήταν στην ίδια παρέα μαζί με δύο 14χρονες φίλες και συμμαθήτριές της. Ο 35χρονος προσέγγισε τις τρεις ανήλικες ενώ αυτές βρίσκονταν μέσα στο μπαρ και διασκέδαζαν. Παρότι υπήρχε κόσμος τριγύρω, δεν δίστασε να παρενοχλήσει σεξουαλικά τα τρία κορίτσια μέσα στο μπαρ. Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. Σύμφωνα με τις καταθέσεις που συνέλεξε η Αστυνομία, στοχοποίησε την 13χρονη.

Όταν το κορίτσι βγήκε από το κατάστημα για να πάρει λίγο καθαρό αέρα και να ηρεμήσει από όλα όσα συνέβησαν, ο 35χρονος την ακολούθησε. Όπως καταγράφεται στην καταγγελία, την πίεσε από τη μέση και τη μετέφερε με τη βία στο αυτοκίνητό του, που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση.

Στη συνέχεια, την έσπρωξε στα πίσω καθίσματα, όπου μπήκε και ο ίδιος και εκεί με το ένα χέρι του κρατούσε το στόμα της, ενώ με το άλλο του χέρι άρχισε να τη θωπεύει.

Ο δράστης προσπάθησε να βιάσει το παιδί, ωστόσο, δεν το έκανε γιατί το κορίτσι αντιστάθηκε με όλο του το σθένος.

Κατάφερε να τον απωθήσει, να βγει από το αυτοκίνητο και να τρέξει στο χώρο όπου ήταν συγκεντρωμένοι άλλοι συμμαθητές της.

Ο τρόπος δράσης του 35χρονου, όπως περιγράφεται στην κατάθεση της 13χρονης, δείχνει στους αστυνομικούς ότι ο κατηγορούμενος μπορεί ακόμα και να είχε προσχεδιάσει την επίθεση σε κάποια από τις μαθήτριες που συμμετείχαν στη χοροεσπερίδα. Η ανήλικη περιέγραψε ότι με γρήγορες κινήσεις την έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητό του, πιστεύοντας ότι εκεί θα μπορέσει να απομονώσει το θύμα χωρίς να γίνει αντιληπτός. Κατόπιν, προσπάθησε να κλείσει το στόμα του κοριτσιού για να μην τον ακούσει κανείς.

Μετά την επίθεση ο 35χρονος συνελήφθη και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες.