Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος είναι αθώος», λέει ο αδερφός του

Ο αδερφός του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος είναι κι εκείνος ιερέας στη Νέα Μονή Χίου από όπου κατάγεται, επιμένει στην αθωότητά του για τις καταγγελίες των παιδιών στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος είναι αθώος», λέει ο αδερφός του

Τον πατέρα Αντώνιο της «Κιβωτού του Κόσμου», ο οποίος ξηλώθηκε τη Δευτέρα με απόφαση της κυβέρνησης από τη διοίκηση της δομής, κατήγγειλε 19χρονος για ασέλγεια και οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας προκαλούν αποτροπιασμό.

Ο αδερφός του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος είναι κι εκείνος ιερέας στη Νέα Μονή Χίου από όπου κατάγεται, μίλησε στον Alpha. Ο ίδιος ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο αδελφός του βρίσκεται στη δύνη ενός σκανδάλου… «Να σας πω κάτι… Ξέρω την αθωότητα του αδερφού μου. Αυτό μόνο γνωρίζω. Αυτό…», τονίζει στον Alpha.

Για να προσθέσει: «Πιστεύω στην αθωότητα του αδερφού μου. Αυτό είναι. Ότι προσπαθούν να τον στοχοποιήσουν. Αυτό… Ξέρω ποιος είναι ο αδερφός μου. Γνωρίζω ποιος είναι ο αδερφός μου. Αυτά. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Ευχαριστώ πολύ», ανέφερε ο αδερφός του πατέρα Αντωνίου.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Κιβωτός του Κόσμου: «Μας σταματούσαν από το σχολείο για να δουλέψουμε»

Κιβωτός του Κόσμου: «Ο πατήρ Αντώνιος διάλεγε παιδιά για κρουαζιέρες»

Κιβωτός του Κόσμου: Μήνυμα σε παιδαγωγούς να λένε καλά λόγια για τον πατέρα Αντώνιο

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή