ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Μήνυμα σε παιδαγωγούς να λένε καλά λόγια για τον πατέρα Αντώνιο

Κιβωτός του Κόσμου: Μήνυμα σε παιδαγωγούς να λένε καλά λόγια για τον πατέρα Αντώνιο
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Σύμφωνα με δημοσιογράφο στην Καλαμάτα, οι παιδαγωγοί στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας έλαβαν μήνυμα έτσι ώστε να «δασκαλέψουν» τα παιδιά να εκθειάζουν τον πατέρα Αντώνιο.

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα των αποκαλύψεων για την Κιβωτό του Κόσμου και τον πατέρα Αντώνιο. Οι καταγγελίες για ασέλγεια και κακοποίηση των παιδιών φτάνουν πλέον με ρυθμούς πολυβόλου στις αρχές και αποκαλύπτονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Μάλιστα, οι καταγγελίες δεν αφορούν μόνο τη δομή στην Αθήνα αλλά και αυτές που διατηρεί η ΜΚΟ και σε πόλεις της επαρχίας, όπως ο Βόλος.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον δημοσιογράφο του BEST, Θέμη Κανελλόπουλο, στους παιδαγωγούς της δομής στην Καλαμάτα εστάλη μήνυμα με… οδηγίες. Αυτές ανέφεραν πως θα πρέπει να «δασκαλέψουν» τα παιδιά, έτσι ώστε να λένε καλά λόγια για τον πατέρα Αντώνιο.

Το ερώτημα, βέβαια, είναι το ποιος έστειλε αυτό το μήνυμα και που αποσκοπεί αυτή η τακτική τη στιγμή που η κοινωνία απαιτεί απαντήσεις και παρακολουθεί «μουδιασμένη» όλες τις εξελίξεις…

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Κιβωτός του Κόσμου: Συγκλονιστική αποκάλυψη για την πρεσβυτέρα

Κιβωτός του Κόσμου: Νέα αποκάλυψη για σεξουαλική κακοποίηση

Κιβωτός του Κόσμου - Μάρτυρας 19χρονου: Προσπάθησε να με δωροδοκήσει