ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Επαναλειτουργεί το σχολείο όπου έχασε τη ζωή του ο 11χρονος

Σέρρες: Επαναλειτουργεί το σχολείο όπου έχασε τη ζωή του ο 11χρονος
Intime News

Επαναλειτούργησε σήμερα, μια ακριβώς εβδομάδα μετά την φονική έκρηξη που στοίχισε την ζωή στον 11χρονο Βασίλη, το 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών.

Επαναλειτούργησε σήμερα, μια ακριβώς εβδομάδα μετά την φονική έκρηξη που στοίχισε την ζωή στον 11χρονο Βασίλη, το 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, με τους γονείς να είναι προβληματισμένοι και τα παιδιά θλιμμένα και ανήσυχα, σύμφωνα με το ΕΡΤ.

Συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Σερρών πραγματοποίησαν τις προηγούμενες μέρες τεχνικές εργασίες στο σχολείο. Τοποθετήθηκαν κλιματιστικά, ενώ τα μαθήματα γίνονται παρουσία ψυχολόγου. Το πρώτο μάθημα είναι αφιερωμένο στη διαχείριση της απώλειας μαθητή και του σοκ του θανάτου.

Στο μεταξύ γραπτό αίτημα για αναζήτηση συμπληρωματικών στοιχείων στo πλαίσιo της προανάκρισης για το θάνατο του 11χρονου μαθητή θα κατατεθεί το πρωί της Δευτέρας στο αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα Σερρών από τον πληρεξούσιο Δικηγόρο της οικογένειας του 11χρονου, Δημήτρη Γκολέμη.

Στη ανακοίνωση του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας του 11χρονου αναφέρεται ότι «το γραπτό αίτημα θα κατατεθεί προς το αρμόδιο ΑΤ Σερρών για αναζήτηση συμπληρωματικών στοιχείων στα πλαίσια της προανάκρισης σχετικά με τη διερεύνηση των πρωτοφανών αλλά και προφανών ευθυνών όλων ανεξαιρέτως των υπαιτίων προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση».

Παράσταση διαμαρτυρίας από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Σερρών

Παράσταση διαμαρτυρίας διοργανώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 13:00 το μεσημέρι στο δημαρχείο Σερρών.

Το Διοικητικό Συμβούλιου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών καλεί τα μέλη του Συλλόγου, τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών να συμμετέχουν δυναμικά στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

«Επειδή η ασφάλεια των μαθητών-μαθητριών μας είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη και οι ζωές τους για εμάς ανεκτίμητες, οφείλουμε όλοι και όλες να είμαστε εκεί, δυναμικά και ενωτικά» αναφέρει η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: Κραυγή αγωνίας από τους γονείς μετά την τραγωδία στο σχολείο

Σέρρες: Για εγκληματική αμέλεια κάνουν λόγο οι γονείς του 11χρονου

Σέρρες: Τι λέει η μητέρα του 6χρονου που τραυματίστηκε από την έκρηξη