ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε σκελετός στον Άραξο: Ανήκει σε 43χρονο που έπεσε από γέφυρα

Βρέθηκε σκελετός στον Άραξο: Ανήκει σε 43χρονο που έπεσε από γέφυρα
Eurokinissi

Ανακοίνωση εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα για τον σκελετό που είχε βρεθεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2022, στην περιοχή του Ναυτικού Οχυρού Αράξου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενικού ο σκελετός ανήκει σε 43χρονο άνδρα, ο οποίος είχε πέσει από την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, στις 28 Απριλίου.

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr, ο άνδρας φέρεται να επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. όχημα (το οποίο εντοπίστηκε κενό) και να έπεσε από τη γέφυρα Ρίου – Αντίρριου, σύμφωνα με μαρτυρία επιβάτη πλοίου, ο οποίος είχε παρατηρήσει πτώση ατόμου από τη γέφυρα στη θάλασσα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Γνωρίζεται ότι την 17/09/2022 εντοπίστηκαν μέρη ανθρώπινου σκελετού στην περιοχή Ναυτικού Οχυρού Αράξου, τα οποία σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Έκθεσης Εργαστηριακής Πραγματογνωμοσύνης της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών του Τμήματος Ανάλυσης Βιολογικών Υλικών ΕΛ.ΑΣ., ανήκουν σε 43χρονο ημεδαπό.

Ο ανωτέρω φέρεται να επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. όχημα (το οποίο εντοπίστηκε κενό) και να έπεσε από τη γέφυρα Ρίου – Αντίρριου την 28/04/2022, σύμφωνα με μαρτυρία επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου που εκτελούσε δρομολόγιο από Ρίο για Αντίρριο, ο οποίος παρατήρησε πτώση ατόμου από τη γέφυρα στη θάλασσα».

Διαβάστε επίσης:

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ και το υπ. ΠΡΟ.ΠΟ

Ίλιον: Βιαστής εξαφάνισε βίντεο

Συναγερμός στα Ιωάννινα: Φωτιά σε διαμέρισμα- Επιχείρηση απεγκλωβισμού