ΕΛΛΑΔΑ

Χριστούγεννα: Πήραν «φωτιά» οι πίστες - Γεμάτα τα μουσικά κέντρα

Χριστούγεννα: Πήραν «φωτιά» οι πίστες - Γεμάτα τα μουσικά κέντρα
Κατάμεστες οι αθηναϊκές πίστες την παραμονή και ανήμερα.
Intime News

Οι μουσικές πίστες γέμισαν με κόσμο την παραμονή Χριστουγέννων και γνωστοί τραγουδιστές ανέβασαν το κέφι στα ύψη στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίζονται.

Πήραν «φωτιά» οι πίστες την παραμονή των Χριστουγέννων αφού τα νυχτερινά κέντρα διασκεδάσεως ήταν γεμάτα από κόσμο. Σημειώνεται ότι είναι τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από δύο χρόνια που δεν είχαν μάσκες και μέτρα προστασίας και πολλοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Mega, καρφίτσα δεν έπεφτε χθες στα μεγάλα και μικρά μουσικά κέντρα της πρωτεύουσας, με τον κόσμο να απολαμβάνει τη διασκέδασή του ελεύθερα.

Ακόμη και οι εργαζόμενοι στα νυχτερινά κέντρα δεν έκρυβαν τη χαρά τους που είδαν τον κόσμο να γεμίζει τα μαγαζιά ύστερα από την πρωτοφανή υγειονομική κρίση που έπληξε όλο τον πλανήτη.

Οι καλλιτέχνες φόρεσαν τα γιορτινά τους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ενώ τα λουλούδια έκρυψαν τις πίστες. Όπως λένε στο MEGA οι υπεύθυνοι των μαγαζιών, τόσο κόσμο στα μπουζούκια είχαν να δουν τουλάχιστον 10 χρόνια.

«Ειλικρινά αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες είναι Χριστούγεννα προ δεκαετίας, προ κρίσης όχι μόνο από θέμα κόσμου αλλά και από θέμα ποιότητας και ενέργειας», ανέφερε ο κ. Γιαννικόπουλος που κάνει δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά εστίασης.

Κι απόψε οι αθηναϊκές πίστες είναι έτοιμες να υποδεχθούν και να ψυχαγωγήσουν όσους δεν έφυγαν ή και όσους ήρθαν στην Αθήνα για να διασκεδάσουν αυτά τα Χριστούγεννα.

Οι κρατήσεις για την Πρωτοχρονιά είναι ήδη πάρα πολλές, με όσους αποφασίσουν τελευταία στιγμή να αναζητήσουν τραπέζι να έχουν ελάχιστες πιθανότητες.