ΕΛΛΑΔΑ

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σκέφτεται να μετακομίσει στην Ελλάδα ο γιος του, Παύλος

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Σκέφτεται να μετακομίσει στην Ελλάδα ο γιος του, Παύλος
eurokinissi

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα το επόμενο διάστημα επιθυμεί ο Παύλος Γλύξμπουργκ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το ενδεχόμενο να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα επεξεργάζεται ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος Γλύξμπουργκ, μετά το θάνατο του πατέρα του.

Ο Παύλος ζει με την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ-Μίλλερ στη Νέα Υόρκη όπου το ζευγάρι δραστηροποιείται και επαγγελματικά, ωστόσο όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο πρωτότοκος γιος του Κωνσταντίνου Β' σκέφτεται να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα.

Αυτό δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας επικαλούμενος πηγές της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.«Είναι μία απόφαση που πήρε ο Παύλος τις τελευταίες ώρες. Ο Παύλος έχει σπίτι και στο Λονδίνο, αλλά η μόνιμη κατοικία του είναι στη Νέα Υόρκη. Βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανεύρεσης κατοικίας στην Αθήνα και τους επόμενους μήνες θα υπάρξει μόνιμη εγκατάσταση του Παύλου στην Αθήνα» είπε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής.

Σημειώνεται ότι Παύλος Γλύξμπουργκ παντρεύτηκε τη βρετανικής καταγωγής Μαρί Σαντάλ-Μίλλερ , την 1η Ιουλίου 1995. Το ζευγάρι έχει πέντε παιδιά την Μαρία-Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη-Σταύρο.

Οι γιοι του τέως βασιλιά Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος έφτασαν γύρω στις 11 το πρωί της Δευτέρας στη Μητρόπολη, λίγο πριν ολοκληρωθεί το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του πατέρας τους