ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο κέντρο και στα ανατολικά της πόλης

Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στο κέντρο και στα ανατολικά της πόλης
Intime News

Θεσσαλονίκη: Λόγω των διακοπών ηλεκτροδότησης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε συνολικά τριάντα κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε περιοχές του κέντρου και στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης ύστερα από εκτεταμένες διακοπές ρεύματος που σημειώθηκαν από τις 10 το πρωί.

Η γενικευμένη διακοπή συνέβη όταν βγήκαν εκτός λειτουργίας επτά γραμμές μέσης τάσης από τον υποσταθμό Δόξα στην περιοχή του Καυτανζογλείου, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο διευθυντής του ΔΕΔΔΗΕ Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης, Νικόλαος Παυλίδης. «Χωρίς ρεύμα έμειναν καταναλωτές, ανατολικά και στο κέντρο που τροφοδοτούνται από τον υποσταθμό Δόξας, σε ακτίνα από την Τριανδρία, την Ανάληψη, τον Λευκό Πύργο, την περιοχή Αγίας Σοφίας και από την ΔΕΘ, τα πανεπιστήμια έως τον Άγιο Παύλο» σημείωσε ο κ. Παυλίδης. Σύμφωνα με τον διευθυντή του ΔΕΔΔΗΕ Μακεδονίας Θράκης, τα «περισσότερα τμήματα της πόλης έμειναν χωρίς ρεύμα από μισή έως μία ώρα ενώ η επανατροφοδότηση γινόταν σταδιακά».

Λόγω των διακοπών ηλεκτροδότησης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε συνολικά τριάντα κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ανελκυστήρες.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Συνελήφθη 58χρονος με περίπου 13 κιλά κάνναβης

Δράμα: Έριξαν μολότοφ στην είσοδο Γυμνασίου

Αγία Παρασκευή: Ληστεία σε κεντρικό φούρνο της Λεωφόρου Μεσογείων