ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τα έβαλε με ρεπόρτερ και κατέβασε την κάμερα

Επεισόδιο με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Τα έβαλε με ρεπόρτερ και κατέβασε την κάμερα
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ενοχλήθηκε από την επιμονή ρεπόρτερ να πληροφορηθεί τις θέσεις της για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και ξεπέρασε τα επιτρεπτά όρια αντίδρασης.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha, θέλησε να μάθει τη θέση της ηθοποιού η οποία δεν ήθελε να μιλήσει. Η επιμονή της δημοσιογράφου έφερε τον εκνευρισμό της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία προχώρησε σε μια άστοχη ενέργεια.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σήκωσε το χέρι της, το έβαλε μπροστά στον φακό και επιχείρησε να κατεβάσει την κάμερα.

Μάλιστα, η ενέργεια αυτή σχολιάστηκε αρνητικά και από την Κατερίνα Καινούργιου και του πάνελ της εκπομπής.

«Χίλια συγγνώμη αυτά δεν τα' χω ξαναδεί πουθενά», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς ενοχλημένη.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η αντίδραση για την απόφαση στη δίκη Φιλιππίδη

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου τοποθετήθηκε στην εκπομπή της για το θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη και την απόφαση που εκδόθηκε για τον ηθοποιό. Μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα που εκπέμπει, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε».

Η εκπομπή «Το Πρωινό», στον ΑΝΤ1, έπαιξε το σχετικό απόσπασμα αλλά και τη συνέχεια μετά την πρόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη να κινηθεί νομικά σε βάρος όσων σχολιάζουν τη δικαστική απόφαση. «Μόλις ενημερώθηκα για ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί από την πλευρά του κ. Φιλιππίδη που εκπροσωπείται από τον κ. Δημητρακόπουλο. Θέλω να διευκρινίσω για κάποιες δηλώσεις που έκανα στα κανάλια που περίμεναν έξω από το θέατρο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.