ΕΛΛΑΔΑ

Πύρρος Δήμας: «Λύγισε» μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του

Πύρρος Δήμας: «Λύγισε» μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του
Πύρρος Δήμας

Συγκινήθηκε ο Πύρρος Δήμας μιλώντας για τη σύζυγό του και την οικογένειά του

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και μίλησε για τη χρυσή του πορεία στον αθλητισμό, την απώλεια της συζύγου του και το νέο του ξεκίνημα στην προσωπική του ζωή.

Για την καριέρα στην άρση βαρών ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος. «Είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί στη ζωή σου να σε έχουν ως πρότυπο τα μικρά παιδιά. Είναι και χαρά και εκτίμηση. Εγώ ήμουν πάντα χαμηλών τόνων, είμαι αυτός που είμαι. Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι» είπε χαρακτηριστικά.

Πύρρος Δήμας: «Ήταν ένας άγγελος που μεγάλωσε τα παιδιά της»

Σχετικά με την καθημερινότητά του και την οικογένειά του μίλησε με τρυφερά λόγια. «Γενικά, είμαι σπιτόγατος. Ο Νικόλας είναι ακόμα μικρός, είναι 13 και δεν θέλω να τον αφήνω πολύ μόνο του. Αυτόν τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω τον αφιερώνω πιο πολύ σε αυτόν. Τα άλλα 3 παιδιά μεγάλωσαν, έχουν πάρει τον δρόμο τους. Είμαι πολύ περήφανος πατέρας. Τα πιο πολλά τα έχουν πάρει από τη μαμά τους».

Τότε αναφερόμενος στην πρόωρη απώλεια της συζύγου του, ο Πύρρος Δήμας «λύγισε» και δεν μπορούσε να απαντήσει στη δημοσιογράφο. «Ήταν μεγάλη σφαλιάρα για όλους μας. Ήταν ένας άγγελος που μεγάλωσε τα παιδιά της και μου στάθηκε όλο αυτόν τον καιρό… άλλη ερώτηση; Γιατί δεν…» αρκέστηκε να πει.