ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: 18 μαθητές στο νοσοκομείο από ποτά «μπόμπες» - Φόβοι για νοθευμένα στο καρναβάλι

Νοθευμένα ποτά
Έρευνες για ποτά «μπόμπες» στην Πάτρα

Υπάρχουν φόβοι ότι τα ποτά που κατανάλωσαν τα παιδιά ήταν νοθευμένα και έτσι οι γιατροί ενημέρωσαν τους αστυνομικούς και έτσι ο φάκελος έφτασε στον εισαγγελέα.

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην Πάτρα, αφού 18 παιδιά διακομίσθηκαν στα νοσοκομεία τις τελευταίες μέρες, από τα ποτά που τους σέρβιραν και κατανάλωσαν.

Μάλιστα, υπάρχουν φόβοι ότι τα ποτά που κατανάλωσαν τα παιδιά ήταν νοθευμένα και γι' αυτό οι γιατροί ενημέρωσαν τους αστυνομικούς και έτσι ο φάκελος έφτασε στον εισαγγελέα.

Οι έλεγχοι τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενταθούν, καθώς υπάρχει ανησυχία για ανάλογη συνέχεια με νοθευμένα ποτά και κατά την περίοδο του καρναβαλιού. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός της Πάτρας ζητά από τις αρμόδιες Aρχές να διερευνήσουν το ενδεχόμενο να σερβίρονται «μπόμπες» στα πάρτι που διοργανώνονται ακόμα και σε ανηλίκους, γεγονός που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν στοιχεία για διάθεση νοθευμένων ποτών σε ανήλικους και μάλιστα το τελευταίο διάστημα φέρεται να έχουν καταγραφεί 18 διακομιδές μέθης στα νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης.

Ενόψει και της κορύφωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Πάτρα το τελευταίο τριήμερο η Εισαγγελική Αρχή παρεμβαίνει προκειμένου να διερευνήσει αναφορές για την διακίνηση νοθευμένων αλκοολούχων ποτών.