ΕΛΛΑΔΑ

«Μαρία Τσάλλα»: Η αίτηση για την αστυνομική της ταυτότητα - Τι λέει ο άνθρωπος που τη βοήθησε

«Μαρία Τσάλλα»: Η αίτηση για την αστυνομική της ταυτότητα - Τι λέει ο άνθρωπος που τη βοήθησε

Η αίτηση για την έκδοση της Αστυνομικής της Ταυτότητας με το όνομα «Μαρία Τσάλλα», της Ρωσίδας κατασκόπου που «ξεσκεπάστηκε» έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Τι λέει ο άνθρωπος που τη βοήθησε να την εκδώσει, βεβαιώνοντας πως είναι πράγματι αυτή.  

Την υπογραφή που έβαλε η Ρωσίδα κατάσκοπος στην αίτηση έκδοσης Αστυνομικής Ταυτότητας, φέρνει στο φως ο Alpha. Η αίτηση έχει γίνει παραμονή Χριστουγέννων, στο Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ στο δελτίο αναγράφονται το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία και ο τόπος γέννησής της. Φαίνεται μάλιστα δηλωμένη στο δημοτολόγιο του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.

Δηλώνει αγνώστου πατρός και στην κατοικία δηλώνεται αόριστα το Αλιβέρι. Το έγγραφο που παρουσιάζει ο Alpha φέρεται να είναι η μοναδική ταυτότητα που έχει εκδώσει. Ο άνθρωπος που συνόδευσε τη «Μαρία Τσάλλα» στο ΑΤ και βεβαίωσε την ταυτοπροσωπία μίλησε στο ίδιο κανάλι. Πρόκειται για ηλικιωμένο που δεν ήξερε την πραγματική της ταυτότητα.

Μιλά για την οικογένεια Τσάλλα που γνώρισε κάποτε: «Ήταν παντρεμμένοι και είχαν ένα μωρό. Αυτή ήταν Ελληνίδα, η μάνα και ο άντρας της ήταν Λατινοαμερικάνος νομίζω, από κάπου εκεί. Ε, αυτό έγινε πριν από 30 χρόνια».

Κάποια στιγμή εκείνοι εγκατέλειψαν τη χώρα και από τότε έχασε την επαφή μαζί τους. «Δέχτηκα ένα τηλέφωνο από τη μητέρα. Πέθανε τώρα ο πατέρας, ας πούμε και μου λέει, ξέρεις έχουμε πάει εκεί, πέθανε ο τάδε, η Ελληνίδα τώρα η μάνα, φτιάχνω λέει τα χαρτιά για να πάρει υπηκοότητα η κόρη, εκείνο το μωρό που είχαμε, για να έρθει στην Ελλάδα να σπουδάσει».

«Το 2018 δέχτηκε τηλεφώνημα από την υποτιθέμενη μητέρα της Μαρίας Τσάλλα και στη συνέχεια από ένα δικηγόρο. Και με παρακάλεσε τότε στο τηλέφωνο και μου λέει, σε παρακαλώ επειδή έχω δώσει την υπόθεση σε έναν δικηγόρο… Και της λέω εντάξει. Να βεβαιώσεις αυτό, δηλαδή ότι ήταν αυτή, εκείνη την εποχή. Ότι υπήρχε αυτό, δεν ήταν στον αέρα δηλαδή».

Σχετικές ειδήσεις

«Μαρία Τσάλλα»: Οι τελευταίες κινήσεις της Ρωσίδας κατασκόπου στην Ελλάδα

«Μαρία Τσάλλα»: Εξαφάνισαν τα ίχνη του συζύγου της - Στο επίκεντρο των ευρωπαϊκών Αρχών η υπόθεση

«Μαρία Τσάλλα»: Πώς παγίδευσε ηλικιωμένο για να βγάλει ταυτότητα η Ρωσίδα κατάσκοπος