ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Λαγονήσι: Εκτός κινδύνου ο 16χρονος - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών

Λαγονήσι: Εκτός κινδύνου ο 16χρονος - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών
Φωτογραφία Αρχείου

Λαγονήσι: Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν από το σημείο της επίθεσης έναν κάλυκα 

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Ακληπιείο Βούλας ο 16χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα πυροβολισμού στη μέση του δρόμου στο Λαγονήσι, ενώ περπατούσε μαζί με φίλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον 16χρονο μετέφερε στο νοσοκομείο ο πατέρας του, ενώ στο σημείο έχουν μεταβεί και άνδρες της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι προχώρησαν σε έλεγχο του οχήματος του πατέρα, ενώ πήραν κατάθεση τόσο από εκείνον όσο και από το θύμα της επίθεσης.

Να υπενθυμίσουμε, ότι λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην οδό Κολοκοτρώνη στο Λαγονήσι ένας 16χρονος έπεσε θύμα πυροβολισμού από άγνωστο άνδρα.

Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα σε δύο ανήλικους που περπατούσαν στον δρόμο και ο οδηγός βγήκε από το όχημα. Οι ανήλικοι μόλις τον είδαν άρχισαν να τρέχουν, ωστόσο ένας εκ των δύο 16χρονων δέχθηκε τα πυρά του αγνώστου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. Ο δράστης μετά την επίθεση επιβιβάστηκε ξανά στο αυτοκίνητο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας, που βρήκαν και περισυνέλεξαν από το σημείο της επίθεσης έναν κάλυκα.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής έχει αναλάβει την προανάκριση για το περιστατικό, ενώ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.