ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος: «Όργιο» αυθαιρεσίας – Χτίζουν πάνω στην παραλία υπερπολυτελή μπαρ

Μύκονος: «Όργιο» αυθαιρεσίας – Χτίζουν πάνω στην παραλία υπερπολυτελή μπαρ

Η ανομία και τα μαφιόζικα κυκλώματα του υποκόσμου λυμαίνονται αλλά και απειλούν κατοίκους και καταστηματάρχες στη Μύκονο.

Η δυσωδία βγήκε στην επιφάνεια μετά τον ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου της εφορίας Κυκλάδων από αγνώστους, επειδή δεν υπέγραφε για να βγουν παράνομες οικοδομικές άδειες.

Μετά τα όσα αποκαλύφτηκαν για την οργανωμένη δράση κυκλωμάτων, ζητούμενο πλέον είναι να μπει τέλος στις μαφιόζικες επιθέσεις επιχειρηματιών που νομίζουν πως για να βγάλουν περισσότερα χρήματα, μπορούν να χτίζουν όπου θέλουν.

Αυτοψία από την πολεοδομία Σύρου αλλά και από αρχαιολόγους έγινε στον Πάνορμο Μυκόνου σε μεγάλη επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τη συγκεκριμένη επιχείρηση πραγματοποίει εργασίες μέχρι την παραλία και έχουν τσιμεντώνει τα πάντα χωρίς να υπάρχουν καθόλου άδειες.

Αυτό που ζητούν οι αρχαιολόγοι είναι να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους. Γι’ αυτό η Πολιτεία ετοιμάζεται να ενισχύσει την Αστυνομία της Μυκόνου με 130 αστυνομικούς ενώ θα επιστρατευτούν και μικτά κλιμάκια των οικονομικών επιθεωρητών δόμησης και επιθεωρητών περιβάλλοντος. Όπως λένε τοπικοί φορείς αλλά και αρχαιολόγοι, η παρουσία τους πρέπει να είναι μόνιμη και όπου παρατηρούνται μεγάλες παραβάσεις θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα κατεδαφίσεις.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Σύλληψη δύο 17χρονων για ναρκωτικά στο κέντρο την Αθήνας

Σκάλα Λακωνίας: Το σπίτι που συνελήφθη ένας εκ των δύο τρομοκρατών

Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Τι κατέθεσε η παιδίατρος - «Μας συγκλόνισε η ανακοπή της Τζωρτζίνας»