ΕΛΛΑΔΑ

Εφιάλτης δεκαετίας για ζευγάρι ηλικιωμένων: Ξυλοδαρμοί και οικονομική αφαίμαξη από τον γιο τους

Εφιάλτης δεκαετίας για ζευγάρι ηλικιωμένων: Ξυλοδαρμοί και οικονομική αφαίμαξη από τον γιο τους
Pixabay

Αδιανόητες καταστάσεις με συστηματική κακοποίηση των ηλικιωμένων γονέων του από έναν 50χρονο άνδρα. Καμία ενέργεια από τις Αρχές μέχρι στιγμής.

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, περίπου 80 ετών, τρομοκρατείται και απειλείται συστηματικά από τον 50χρονο γιο τους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Συγγενείς των δύο ηλικιωμένων ανέφερε πως αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν διαρκώς εδώ και μία δεκαετία, με τον γιο τους και τη νύφη τους να τους απειλούν, να τους χτυπούν και να τους ζητούν διαρκώς χρήματα.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει συστηματική κακοποίηση των δύο γερόντων, οι Αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια παρέμβαση. Τα βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega είναι σοκαριστικά και δείχνουν την αγριότητα με την οποία ο 50χρονος αντιμετωπίζει τους ίδιους του τους γονείς.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως στις αρχές της εβδομάδας οι δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ έχοντας χτυπηθεί από την Ουκρανή νύφη τους. Ο γιος τους από την πλευρά του, φέρεται να έχει πάρει το ψυγείο έτσι ώστε οι δύο ηλικιωμένοι να μην τρώνε, ενώ τους έχει πάρει και τα τηλέφωνα για να μην επικοινωνούν. Φέρεται, επίσης, να έχει σπάσει και την πόρτα για να μπορεί να μπαινοβγαίνει χωρίς προβλήματα.

Συγγενείς αναφέρουν ότι ο 50χρονος ζητά χρήματα από τους γονείς του, έτσι ώστε να ζει τη δική του οικογένεια. Ακόμα και όταν οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να βοηθήσουν, ο 50χρονος επιμένει να τους ζητάει χρήματα, από την πενιχρή σύνταξη που έχουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει και έναν ακόμα γιο ο οποίος έχει κάνει κάποιες ενέργειες αλλά ακόμα δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα έτσι ώστε να σταματήσει η φρίκη με τη βία κατά των ηλικιωμένων.