ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν σε Ιρλανδία και Ρουμανία 2 αλλοδαποί που είχαν κλέψει ρολόγια στην Ελλάδα

Συνελήφθησαν σε Ιρλανδία και Ρουμανία 2 αλλοδαποί που είχαν κλέψει ρολόγια από κοσμηματοπωλεία
Intime news / Φωτογραφία αρχείου

Στα δίχτυα των αστυνομικών Αρχών Ιρλανδίας και Ρουμανίας έπεσαν δυο αλλοδαποί που είχαν κλέψει πανάκριβα ρολόγια από κοσμηματοπωλεία στην Ελλάδα και είχαν και διεθνή δράση, καθώς είχαν κάνει παρόμοιες κλοπές και σε άλλα σημεία της Ευρώπης.

Χειροπέδες πέρασαν σε δύο αλλοδαπούς οι αστυνομικές Αρχές Ιρλανδίας και Ρουμανίας που είχαν κλέψει πανάκριβα ρολόγια από κοσμηματοπωλεία στην Ελλάδα και είχαν και διεθνή δράση, καθώς είχαν κάνει παρόμοιες κλοπές και σε άλλα σημεία της Ευρώπης.

Συνελήφθησαν σε Ιρλανδία και Ρουμανία δύο αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν ταυτοποιηθεί από το Τμήμα Εγκλημάτων Δίωξης κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ως δράστες κλοπών πολυτελών ρολογιών από κοσμηματοπωλεία της Αθήνας.

Πρόκειται για ένα 46χρονο και ένα 42χρονο, οι οποίοι με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαιρούσαν ρολόγια μεγάλης αξίας από κοσμηματοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας, ενώ η δράση τους είχε επεκταθεί και σε κοσμηματοπωλεία σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, σε βάρος τους εκδόθηκαν εθνικά εντάλματα σύλληψης, τα οποία μετά από κατάλληλες ενέργειες μετατράπηκαν σε ευρωπαϊκά από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, ενώ στη συνέχεια μέσω διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή τους από τις αρμόδιες αλλοδαπές Αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ακολουθούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου οι δύο αλλοδαποί να εκδοθούν στην Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις

Θεσσαλονίκη: Ανήλικες διακινούσαν σκληρά ναρκωτικά - Πώς τις εκμεταλλεύτηκαν

Τέσσερις συλλήψεις στη Βόρεια Ελλάδα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Νίκη Βόλου-ΑΕΛ: Δύο συλλήψεις για τα επεισόδια - Η στιγμή που οι οπαδοί της ΑΕΛ σπάνε πόρτες (vid)