ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Γλυφάδα και Ζεφύρι

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά σε Γλυφάδα και Ζεφύρι

Η Δίωξη ναρκωτικών στο πλαίσιο των δράσεων της για τη σύλληψη εμπόρων - διακινητών ναρκωτικών και μετά από διερεύνηση πληροφοριών προχώρησε στην ταυτοποίηση πέντε ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στις περιοχές της Γλυφάδας και του Ζεφυρίου

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η Δίωξη ναρκωτικών σε Γλυφάδα και Ζεφυρι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πιο αναλυτικά, η Διώξη στο πλαίσιο των δράσεων της για τη σύλληψη εμπόρων - διακινητών ναρκωτικών και μετά από διερεύνηση πληροφοριών προχώρησε στην ταυτοποίηση πέντε ατόμων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στις περιοχές της Γλυφάδας και του Ζεφυρίου.

Την Παρασκευή 7/4 συνελήφθη στη Γλυφάδα ένας 30χρονος, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ο νεαρός συνελήφθη στο σπίτι του στη Γλυφάδα να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση ποσότητας ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα έπειτα από έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 75 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 13,7 γραμμ. κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 39.270 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας και κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και η μοτοσικλέτα του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Την ίδια μέρα συνελήφθησαν στο Ζεφύρι, δύο άντρες, 52 και 36 ετών και μια 48χρονη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων, ενώ ταυτοποιήθηκε και ένας 28χρονος για τα ίδια αδικήματα.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν στα σπίτια τους στο Ζεφύρι να κατέχουν με σκοπό τη διακίνηση ποσότητα κοκαΐνης και συγκεκριμένα έπειτα από έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:7,5 γραμμ. κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 32.785 ευρώ, ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι με γεμιστήρα, 56 φυσίγγια και δύο καραμπίνες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ζευγάρι που χρησιμοποιούσε τα ανήλικα παιδιά του ως «βαποράκια»

Ισπανία: Οι άνθρωποι έπαιρναν ναρκωτικά 3.000 χρόνια πριν λέει νέα έρευνα

Χειροπέδες σε δύο άνδρες για ναρκωτικά στην Κάλυμνο