ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στη Λοκρίδα: Συνταξιούχος δάσκαλος βρήκε τραγικό θάνατο - Καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Θλίψη στη Λοκρίδα: Συνταξιούχος δάσκαλος βρήκε τραγικό θάνατο - Καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγικό τέλος για συνταξιούχο δάσκαλο στη Λοκρίδα - Το τρακτέρ που οδηγούσε τον πλάκωσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε 74χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό, που είχε πάει στο χωράφι του με το τρακτέρ σε αγροτική περιοχή στο δρόμο Αταλάντη - Καλαποδίου.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε λίγο πριν τις 18:30’ το απόγευμα της Τρίτης (9/5) χωρίς τις αισθήσεις του έχοντας καταπλακωθεί από τον γεωργικό ελκυστήρα.

Οι δικοί του άνθρωποι είχαν ανησυχήσει που δεν απαντούσε από το μεσημέρι στο τηλέφωνο και ξεκίνησαν αναζητήσεις. Δυστυχώς οι φόβοι τους ότι είχε συμβεί κάτι κακό, επαληθεύτηκαν.

Επρόκειτο για έναν ιδιαίτερα αγαπητό άνθρωπο, συνταξιούχο εκπαιδευτικό από το Ζέλι και φαίνεται το κακό να έγινε από βλάβη που προκλήθηκε στο σύστημα φρένων, από τυχαίο εξωτερικό γεγονός. Το τρακτέρ φέρεται να έφυγε σε κατηφορικό σημείο και να τουμπάρισε εγκλωβίζοντάς τον από κάτω.

Στο σημείο επενέβησαν πυροσβέστες από την Αταλάντη, ενώ κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ που δε χρειάστηκε όμως να φτάσει στο σημείο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, διενεργεί το ΑΤ Λοκρών.

Διαβάστε επίσης:

Δονούσα: Στην κορυφή των «ανεξερεύνητων θησαυρών» για τους Ιταλούς

Τέμπη: Ψηφιακή αναπαράσταση της μοιραίας σύγκρουσης ζητά εφέτης ο ανακριτής

Πάτρα: Αθώοι 30 κατηγορούμενοι για υπόθεση ναρκωτικών