ΕΛΛΑΔΑ

Στηβ Κακέτσης: Γιατί δεν πήγε η Άντζελα Δημητρίου στην κηδεία του;

Στηβ Κακέτσης: Γιατί δεν πήγε η Άντζελα Δημητρίου στην κηδεία του;

Η Άντζελα Δημητρίου δεν πήγε στην κηδεία του πρώην συντρόφου της Στηβ Κακέτση αλλά έστειλε στεφάνι.

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν η γυναίκα που σημάδεψε τη ζωή του Στηβ Κακέτση και αποτέλεσε έναν από τους μεγαλύτερους έρωτες της ζωής του επιχειρηματία.

Ωστόσο η λαϊκή τραγουδίστρια δεν παρευρέθηκε στην κηδεία του, προκαλώντας ερωτηματικά με την απουσία της, έστειλε μόνο ένα στεφάνι.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής «Το Πρωινό» τον λόγο που η Άντζελα Δημητρίου δεν ήθελε να πάει στην κηδεία του πρώην συντρόφου της.

«Επειδή μίλησα με την Άντζελα Δημητρίου, είναι προφανές ότι δε μπορεί να παραστεί στην κηδεία, διότι θα είναι η πρώην σύζυγός του, Κατιάνα Μπαλανίκα. Οπότε, η Άντζελα Δημητρίου, αυτό που μετέφερε σε μένα είναι ότι δεν θα είναι στην κηδεία και κάποια άλλη στιγμή μέσα στην εβδομάδα θα πάει να ανάψει ένα κεράκι στον τάφο του Στηβ Κακέτση», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το «παρών» στην κηδεία έδωσε η συντετριμμένη πρώην σύζυγός του Κατιάνα Μπαλανίκα, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο Γιώργος Γερολυμάτος, η Μαρινέλλα, η Γιώτα Γιάννα, η Πέγκυ Ζήνα με τον Γιώργο Λύρα, η Μαριλού Κατσαφάδου με τον Θοδωρή Κατσαφάδο, η Ελένη Ράντου και ο Αχιλλέας Μπέος.