ΕΛΛΑΔΑ

Σφοδρές αντιδράσεις για την επίθεση Ψαριανού σε καθηγητές - Νομικές διαδικασίες από την ΟΛΜΕ

Σφοδρές αντιδράσεις για την επίθεση Ψαριανού σε καθηγητές - Νομικές διαδικασίες από την ΟΛΜΕ
Intime / φωτογραφία αρχείου

«Η απαράδεκτη συμπεριφορά του Γρηγόρη Ψαριανού δεν θα γίνει ανεκτή», τονίζει η ΟΛΜΕ.

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η επίθεση του Γρηγόρη Ψαριανού κατά καθηγητών λίγες ώρες μετά το πρόβλημα που προέκυψε με την Τράπεζα Θεμάτων, κατά την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε τους καθηγητές «καθάρματα, αλήτες και σκουλήκια» προκαλώντας την αντίδραση της ΟΛΜΕ η οποία κίνησε νομικές διαδικασίες σε βάρος του.

«Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή» τονίζει η ΟΛΜΕ σε ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Ψαριανός καταφέρεται εναντίον των εκπαιδευτικών και του λειτουργήματός τους. Εχθές, μετά την πρωτοφανή κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων, εξέφρασε για άλλη μία φορά το μένος του για τους/τις εκπαιδευτικούς και την ΟΛΜΕ, χαρακτηρίζοντάς τους με χυδαίες ύβρεις.

Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δεν θα γίνει ανεκτή.

Η ΟΛΜΕ έχει ήδη δώσει εντολή στη νομική της σύμβουλο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.

Αναρωτιόμαστε αν η ΝΔ, με την οποία ο κ. Ψαριανός είναι υποψήφιος βουλευτής, συμφωνεί με τις δηλώσεις αυτές και αναμένουμε την αντίδρασή της.»

Η επίμαχη ανάρτηση Ψαριανού:

Στην ανάρτησή του στο Twitter, ο υποψήφιος στην Β3 εκλογική περιφέρεια του Νότιου Τομέα Αθηνών, έγραψε: «Οι ΚΑΘΗΓΗΤΈΣ τών παιδιών μας, που πανηγυρίζουν επειδή "χάκερς" - πράκτορες που δεν ξέρουμε για ποιον δουλεύουν, έριξαν εν μέσω εξετάσεων το σύστημα της Τράπεζας Θεμάτων. Είναι Μεγάλα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ και πρέπει να πάνε σπίτι τους. Σκουλήκια είναι. Αλήτες. Αρχιμαφιόζοι, Όχι Δάσκαλοι...»