ΕΛΛΑΔΑ

Σοφία Ζαχαράκη: Παγώνη και Μονογυιού καταδικάζουν τις δηλώσεις Τζήμερου

Σοφία Ζαχαράκη: Παγώνη και Μονογυιού καταδικάζουν τις δηλώσεις Τζήμερου
Eurokinissi

Θύλλα αντιδράσεων για τις δηλώσεις του Θάνου Τζήμερου εις βάρος της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφίας Ζαχαράκη

Οι χυδαίες δηλώσεις του Θάνου Τζήμερου σε βάρος της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφίας Ζαχαράκη έχουν προκαλέσει στην κυριολεξία θύελλα αντιδράσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζήμερος είχε αναφερθεί στο πρόσωπο της κυρίας Ζαρακάκη λέγοντάς την «άγαμη και άτεκνη που αναλαμβάνει το υπουργείο Οικογένειας». Μάλιστα, η Σοφία Ζαχαράκη έδωσε αποστομωτική απάντηση στον Θάνο Τζήμερο, τονίζοντας: «Οι προσωπικές επιλογές μου δεν αφορούν κανέναν».


Κατερίνα Μονογυιού: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Τζήμερου

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις Τζήμερου και τόνισε πως η Σοφία Ζαχαράκη είναι μία εργατική και αξιόλογη γυναίκα που έχει αποδείξει μέσα από το έργο της ότι μπορεί να κάνει πράγματα.

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές στο κοινωνικό σύνολο. Όταν αναφερόμαστε σε μία γυναίκα, όπως η Σοφία Ζαχαράκη, η επιλογή της να μην κάνει παιδιά, τουλάχιστον ακόμα, είναι δικό της θέμα. Το σημαντικό είναι ότι στηρίζουμε τις επιλογές του πρωθυπουργού», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού.

Παγώνη: Δεν αξίζει να ασχολούμαστε με δηλώσεις σαν του Τζήμερου

Τις δηλώσεις του Θάνου Τζήμερου σχολίασε και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι η Σοφία Ζαχαράκη θα κριθεί από έργο της κι όχι από τις προσωπικές της επιλογές.

«Η κυρία Ζαχαράκη έχει οικογένεια, με την οικογένειά της πήγε και ορκίστηκε. Το ότι δεν έχει παντρευτεί ή δεν έχει παιδιά είναι προσωπική της επιλογή και κανένας δεν έχει δικαίωμα να το κρίνει. Λυπάμαι για αυτές τις δηλώσεις και θεωρώ ότι δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούμαστε με δηλώσεις που έχουν γίνει κατά αυτό τον τρόπο», δήλωσε.

Σχετικές ειδήσεις